Ziua Logo
  Nr. 3881 de vineri, 16 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Schimbari in serviciul secret al Armatei
Asa cum ziarul ZIUA a anticipat, generalul Constantin Croitoru a fost numit seful Statului Major al Fortelor Aeriene. Prin ordin al ministrului Apararii, generalul-locotenent Constantin Croitoru a fost eliberat, ieri, din functia de director general al Directiei Generale de Informatii a Apararii si a fost numit in functia de sef al Statului Major al Fortelor Aeriene.
De asemenea, generalul-maior Francisc Radici a fost imputernicit sa asigure indeplinirea atributiilor functiei de director general al Directiei Generale de Informatii a Apararii. Radici a condus pana ieri Directia Siguranta Militara, care face parte, alaturi de Directia Informatii Militare, din Directia Generala de Informatii a Apararii.
Ministrul Frunzaverde i-a urat succes noului sef al Statului Major al Fortelor Aeriene, declarand ca generalul Croitoru are experienta necesara pentru a fi comandantul de care Fortele Aeriene au nevoie intr-un moment important pentru modernizarea de fond a acestei categorii de forta. (D.D.)
Sediul PNL Bucuresti a fost jefuit
Sediul central al PNL Bucuresti a fost pradat de hoti in cursul noptii de miercuri spre joi. Spargatorii au sustras din sediul partidului aparatura electronica, stampila PNL si 2000 de lei, bani care reprezentau cotizatiile membrilor. Potrivit autoritatilor, persoane necunoscute au patruns in sediul PNL prin fereastra grupului sanitar, din spatele cladirii. Incidentul a fost anuntat, ieri dimineata, de catre femeia de serviciu care a observat ca toate usile sunt fortate. Hotii au scotocit toate incaperile sediului si au plecat de acolo cu trei monitoare, un televizor cu plasma, doua DVD-uri si aproximativ 2000 de lei. Seful liberalilor din Capitala a catalogat drept "bizara" spargerea sediului central al PNL Bucuresti explicand ca din imobil nu au fost sustrase bunuri importante si ca scopul infractorilor a fost ravasirea actelor din dulapuri. "Sa spargi sediul principalului partid de guvernamant si sa scapi e imposibil. Momentan nu gasim nici stampila PNL Bucuresti, probabil a fost sustrasa. Este o spargere ciudata deoarece infractorii nu au cautat bunuri materiale", a spus Orban. Totodata, presedintele liberalilor bucuresteni, a precizat ca i se pare ciudat si modul in care hotii au reusit sa patrunda in cladire, deoarece aceasta este pazita non-stop. La randul sau, Antonel Tanase, vicepresedintele PNL Bucuresti, a declarat, citat de Mediafax ca "toate usile au fost fortate, chiar si cea de la baie. Este ca un botez: tocmai terminasem curatenia". De asemenea, Tanase a adaugat ca cercetarile sunt efectuate de Politia Sectorului 1, insa a cerut si sprijinul reprezentantilor Politiei Capitalei. Din primele verificari efectuate de politisti cu ajutorul liberalilor, nu s-a constatat lipsa nici unui document, ceea ce ar putea confirma ipoteza ca hotii erau interesati de bani si lucruri de valoare. La inchiderea editiei, cercetarile continuau la sediul PNL Bucuresti. (Oana ROTARU)
A r h i v a
  Se fura pamanturile mortilor    
  ZIUA si replica    
  Pasivitatea Internelor    10 comentarii
  Stolojan si Seres, la discutii privind Alro    
  Procesul lui Nastase ar putea fi suspendat    
  Ionel Mantog, noul baron din Gorj    
 Top afisari / comentarii 
 Cat ne costa "Principalul" (3721 afisari)
 "300" vs 70 de milioane de iranieni (2394 afisari)
 Cine stie - castiga? (1876 afisari)
 Putin l-a certat pe Abramovici (1779 afisari)
 Povestea decretului pierdut (1433 afisari)
 Romani, vi se pregateste ceva (680 afisari)
 ''Vladutz'' compromite pentru a treia oara securitatea eBay (233 afisari)
 Batalia verbala intre Palate s-a mutat la BBC in "Europa astazi" (102 afisari)
 Curtea de Apel Bucuresti l-a arestat pe omul de afaceri Sever Muresan (91 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00896 sec.