Ziua Logo
  Nr. 3872 de marti, 6 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Rednic suparat pe "caini"
-- Antrenorul lui Dinamo si-a criticat dur jucatorii si a amenintat cu schimbari in echipa dupa egalul in fata echipei de rezerve a lui "Poli" Timisoara
Dinamo nu a profitat de conjunctura extraordinara a acestei etape, care i-ar fi permis sa se distanteze la 18 puncte in clasament. Steaua si Rapid s-au impiedicat, iar Iancu a decis sa foloseasca echipa a doua in confruntarea cu liderul, pentru a protesta fata de asa-zisa conspiratie impotriva lui "Poli". "Cainii rosii" nu au reusit sa castige pentru ca au repetat evolutiile modeste din acest an, dar si pentru ca au avut in fata o trupa extraordinara de pusti talentati, sustinuti frenetic de public. Chiar daca a condus cu 1-0, Dinamo s-a vazut egalata de Mansour, care l-a avut alaturi in teren, din echipa mare, doar pe Alexa, iar in final "copiii" au rezistat eroic si si-au primit rasplata pentru un debut curajos.
La finalul intalnirii, Rednic era extrem de furios pe jucatorii sai. "Timisoara a jucat cu echipa a doua, una tanara, ambitioasa. Asta a facut diferenta si a facut ca meciul sa se termine egal. Sunt suparat pe jucatorii mei pentru ca s-au relaxat si campionatul nu s-a terminat. Aveam posibilitatea sa ne desprindem la 18 puncte, dar unii dintre ei nu inteleg si asta m-a deranjat. A fost lipsa de concentrare, in cabina am vorbit una si in teren... Nu se poate ca in primul minut sa vii de la cabine si sa iei gol, la nivelul asta nu ai voie. Lobont se da cu capul de bara, respinge, si aparatorii dorm!", a tunat Rednic. Acesta era suparat si pentru ca elevii sai nu au incercat sa raspunda pe teren acuzatiilor venite dinspre Timisoara inaintea meciului. "E greu sa fii acuzat cand ai jucat numai pe teren. E munca jucatorilor si a mea si nu am fost de acord cu Iancu. Dar, asta trebuia sa-i ambitioneze mai mult pe jucatorii mei si sa aiba o alta atitudine. Eu trebuia sa-i trezesc, e vina mea aici. Se cred deja mari fotbalisti, dar trebuie sa revina cu picioarele pe pamant", a mai spus Rednic. In tabara Timisoarei era bucurie mare. "Ne-am atins obiectivul, am tras un semnal de alarma. Ma bucur pentru acesti copii, e clar ca avem viitorul asigurat. Am vazut ce va fi maine, trebuie sa ne ingrijim de ce este azi. Echipa mare probabil ca ar fi batut pe Dinamo, pentru ca jucatorii au o alta calitate", a spus Iancu. Acesta a declarat ca isi mentine afirmatiile facute sambata la adresa lui Dinamo, pe care a considerat-o o "campioana trucata". Gheorghe Chivorchian, directorul general al lui "Poli", si-a laudat patronul. "Presedintele CA a luat o decizie foare inteleapta cand a hotarat sa joace cu copiii. Vreau sa felicit echipa de tineret a Timisoarei. A fost o lectie pentru toti cei care nu intelegeau ca Timisoara trebuie respectata. As fi vrut sa-i felicit si pe... dar ma abtin", a spus Chivorchian.
Bogdan GHEORGHE 
 Afisari: 249  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Monitorul lui Mitica    1 comentariu
  Dinamo ucide campionatul de volei    
  Floroiu, lasa-ne!    
  Esecuri pe linie la "Volvo Cup"    
  HCM Constanta eliminata din Cupa Cupelor    
  Stiri pe scurt    
  Dupa razboi, hop si Plesan!    1 comentariu
  Keseru decisiv pentru FC Nantes    
  LIGA I - ETAPA A 21-A    
 Top afisari / comentarii 
 Mormantul lui Iisus ramane Mormantul Invierii (4701 afisari)
 Iliescu ii taie avantul lui Voiculescu (3065 afisari)
 "Nicolae si Elena Ceausescu sunt la Ghencea" (2969 afisari)
 Mortul decide donarea organelor (2751 afisari)
 Ingerul Alro (2233 afisari)
 Traian Basescu avertizeaza ca dosare importante vor fi finalizate (498 afisari)
 Mona Musca a facut politie politica (146 afisari)
 Mana lunga a KGB (145 afisari)
 Voiculescu crede ca pe Tariceanu il paste suspendarea (138 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00895 sec.