Ziua Logo
  Nr. 3871 de luni, 5 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Cupa presei la tir si calarie
Ministerul Administratiei si Internelor, Politia Capitalei si Asociatia Internationala a Politistilor au organizat doua concursuri pentru doamnele si domnisoarele din presa romana. La manifestarile care au avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, alaturi de reprezentantele sexului frumos au participat si barbati, fie ei ziaristi, politisti sau jandarmi. La concursul de Tir "Cupa Politiei Capitalei" doi dintre colegii nostrii au "impuscat" locul trei si o mentiune. Printre competitori s-au numarat seful Politiei Capitalei, chestorul Marian Tutilescu si Viorel Croitoru, seful IPA. Totodata, la prima editie a Cupei Presei la Calarie, organizata de MAI, s-a numarat si colega noastra Oana Rotaru. Au concurat, de asemenea, multipla campioana olimpica la canotaj, Elisabeta Lipa si atleta Monica Iagar, actualmente ofiteri de Politie. Manifestarea a fost dedicata zilelor de 1 si 8 martie iar participantii au primit diplome din partea sefului Jandarmeriei Romane, generalul Costica Silion. (P.C.)
De la raliu, la spital
Starea celor trei persoane care au ajuns la spital, la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce au fost accidentate la Raliul Brasovului, este stabila. Potrivit medicilor brasoveni, doua persoane sunt internate la Sectia de Ortopedie. In stare mai grava este un pacient internat la Terapie Intesiva cu trumatism cranian, dar care se afla in afara oricarui pericol. Cei trei raniti au fost internati dupa ce una din masinile participante la Raliu a derapat intr-o curba periculoasa si a iesit de pe pista, intrand intr-un grup de sase spectatori. Organizatorii sustin ca au fost luate toate masurile de siguranta, insa spectatorii au ignorat avertismentele. Dupa accident, pilotul Alexandru Pitigoi, a fost scos temporar din concurs pentru a fi audiat de politisti, iar masina acestuia a fost verificata tehnic. Politistii brasoveni au inceput o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs evenimentul si raspunderea persoanelor implicate, inclusiv a organizatorilor cursei. (O.R.)
Captura record de tigari
Politistii de frontiera de la Albita au descoperit, la sfarsitul saptamanii trecute, un sfert de milion de pachete de tigari ascunse intr-un tir care intentiona sa tranziteze Romania catre Slovacia, captura fiind cea mai mare din ultimii zece ani de la granita de est. Cele 250.000 de pachete de tigari - a caror valoare a fost estimata la 350.000 euro - urmau sa fie vandute pe piata neagra din Slovacia. Tigarile provin din Republica Moldova si au fost descoperite intr-un camion inmatriculat in Ungaria. In camion, conform documentelor de insotire a marfii, se aflau ambalaje de carton in valoare de 12.480 de dolari, confectionate de un combinat din Chisinau pentru o firma din Slovacia. (B.C.G.)
A r h i v a
  Calea spre Europa    
  Reporterii Anti-frauda ai ZIUA colaboreaza cu OLAF    5 comentarii
  Oprit cu focuri de arma    
  Sfasiat de elice    1 comentariu
  Malpraxis ramas nepedepsit    1 comentariu
  O societate fara datorii din Botosani intra fortat in faliment    
  Genocid cultural la Sibiu    
 Top afisari / comentarii 
 Cartita lui Basescu (6213 afisari)
 Escrocheria "Iisus din Talpiot" (3377 afisari)
 Adevaratul Forrest Gump (2958 afisari)
 Miracolul din Nuevo Laredo (2298 afisari)
 Malpraxis ramas nepedepsit (2247 afisari)
 Efectul Dominoului la Bursa (232 afisari)
 Cresterea economica a Chinei este de neoprit (98 afisari)
 Comisii si comitete (60 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01699 sec.