Ziua Logo
  Nr. 3871 de luni, 5 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Universitatea Craiova si Rapid au terminat la egalitate un meci mai aprins la vestiare, acolo unde Ionel Ganea i-a dat un cap in gura australianului Baird
Zero barat
-- Craiova si Rapid au remizat sambata seara pe "National", intr-un meci destul de modest, cu putine faze de poarta si cu multi nervi la vestiare. Giulestenii au condus jocul, oltenii s-au aparat supranumeric, iar de aici a iesit acest rezultat de 0-0, logic dupa desfasurarea meciului. Rapidul a fost prea moale pentru a marca, a avut cateva ocazii, cea mai mare ratata de Zicu, "foarfeca" scoasa de Bornescu, iar Craiova a replicat palid, cu doua suturi anemice si cu acuzatii pentru oprirea eronata lui Wobay, care scapase singur spre poarta Rapidului la inceputul reprizei secunde. Cea mai importanta "faza" a intalnirii a avut loc in pauza, cand australianul Baird, sustinut de alti colegi si oficiali olteni, sustine ca Ganea i-a dat un cap in gura care l-a umplut de sange, plus ceva scuipati din partea lui Zicu. Ar fi singurul lucru cu care iese in evidenta atacantul rapidist la acest meci, dupa ce in tur, pe cand juca pentru Dinamo, a marcat de patru ori in poarta "Stiintei".
Foto: Mediafax
Michael Baird, fundasul australian al Craiovei, a povestit dupa meciul cu Rapid, ca in pauza a fost scuipat in tunelul de acces la vestiare de catre Ianis Zicu si apoi lovit de Ionel Ganea, incident in urma caruia s-a ales cu buza de sus sparta. "Zicu m-a scuipat, eu l-am intrebat de ce, iar apoi a venit Ganea si m-a lovit. Nu cred ca am meritat. Arbitrul nu a vazut incidentul, pentru ca era in spatele meu, dar erau destul de multi care au vazut, Jeremy Njock, si alti oameni din staff-ul echipei", a spus Baird. Australianul nu s-a aratat interesat cum va fi pedepsit agresorul sau. "Nu ma intereseaza ce sanctiune primeste. Daca ma lovea mai tare era o alta situatie", a spus Baird. Coechipierul sau, Jeremy Njock, nu a confirmat declaratiile lui Baird. "N-am vazut incidentul cu Baird, dar am vazut ca avea sange si are acum buza umflata. Ganea l-a lovit, dar n-a venit in vestiar sa-si ceara scuze", a spus Njock. "A fost cam sinistru cu atat de putini suporteri in tribune. Daca se juca la Craiova sigur era victorie pentru Universitatea", a mai adaugat atacantul camerunez. Incidentul petrecut in pauza meciului in tunelul de acces la vestiare a fost comentat si de oficialii celor doua echipe. "Am auzit si eu, n-am vazut, ca Ganea l-a lovit cu capul in gura pe Baird. Ganea asta este un mare bataus. E un mare smecher care crede ca poate face performanta cu asemenea fapte. Azi nu prea a miscat pe teren si probabil asa va fi si in viitor", a comentat Adrian Mititelu, patronul Craiovei, care a avut recent un conflict verbal destul de violent cu Ganea, intr-o emisiune televizata. Razvan Lucescu a evitat sa comenteze acuzatiile craiovenilor si a iesit la contraatac. "Eu i-am vazut comentand si acuzand, dar pot sa spun ca au fost si unele reactii neortodoxe catre banca noastra. Poate acest lucru face parte din joc, dar eu mi-am strans mana cu cei din tabara Craiovei care m-au injurat", a subliniat Lucescu. "A fost un meci pe care am fi putut sa-l castigam in prima repriza. In a doua, Universitatea a echilibrat jocul si am avut parte de o lupta surda, iar pe final mi-a fost teama ca putem pierde acest joc. Acceptam acest rezultat, nu pot sa spun ca am fi meritat mult mai mult. Speram sa recuperam in cele 13 etape care au mai ramas ceea ce am pierdut azi", a spus Lucescu despre meci.
Bogdan GHEORGHE 
A r h i v a
  Steaua fara gol    2 comentarii
  Mutu, pasator si ratangiu    
  Dinamo, de rasul copiilor    3 comentarii
  UCM Resita in semifinalele Challenge Cup    
  Hochei in bezna    
  LIGA I    
  Ganea la disciplina    
  Romania mediocra la CE de atletism    
 Top afisari / comentarii 
 Cartita lui Basescu (6213 afisari)
 Escrocheria "Iisus din Talpiot" (3377 afisari)
 Adevaratul Forrest Gump (2958 afisari)
 Miracolul din Nuevo Laredo (2298 afisari)
 Malpraxis ramas nepedepsit (2247 afisari)
 Efectul Dominoului la Bursa (232 afisari)
 Cresterea economica a Chinei este de neoprit (98 afisari)
 Comisii si comitete (60 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01767 sec.