Ziua Logo
  Nr. 3868 de joi, 1 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Alegeri contrafacute la PSD Bucuresti
-- Robert Negoita, principalul contracandidat al lui Marian Vanghelie la sefia PSD Bucuresti s-a retras din cursa pentru castigarea presedintiei. Vicepresedintele TSD a acuzat manarirea alegerilor de catre Vanghelie si a cerut conducerii centrale a partidului sa nu valideze rezultatul alegerilor care s-au desfasurat, ieri seara, la Romexpo. Tinerii social-democrati au mai dezvaluit si faptul ca din informatiile pe care le detin, procentul cu care Vanghelie va castiga alegerile era deja stabilit cu o seara in urma: 80%. Scandalul de la PSD Bucuresti a inceput inca de marti seara, cand lui Robert Negoita i s-a refuzat, in prima faza, prezenta la discutiile de la Consiliul organizatiei municipale.
Carte de joc electorale la PSD Bucuresti
Negoita s-a retras din cursa
"Marian Vanghelie nu numai ca are probleme cu limba romana. Acum am constat ca are probleme si cu matematica. Din punctul sau de vedere matematica este o stiinta relativa", a inceput Negoita sa povesteasca neregulile constatate la PSD Bucuresti. El a relatat ca, din calculele tinerilor social-democrati la alegerile de aseara ar fi trebuit sa participe in jur de 800 de delegati. "Din calculele lui Marian Vanghelie au iesit 1300 de delegati.
Am cerut lista cu delegatii, nu ni s-a dat. I-am intrebat cum au calculat, nu ne-au spus", a spus vicele TSD. "Am cheltuit bani, energie si timp. Nu am cerut decat o lista", a completat Negoita, care a mentionat ca se afla in Top 300. El a mai sustinut ca nu a fost lasat sa vina cu o stampila cu semnatura sa pe care sa o aplice pe toate buletinele de vot. "Nu am fost lasat si in consecinta ma retrag din aceasta parodie", a spus Negoita. Aceeasi parere a avut si liderul TSD, Nicu Banicioiu: "Nu vrem sa fim actori intr-o piesa ieftina regizata de ei".
El a spus ca nu se poate prezenta la niste alegeri unde nu se cunosc delegatii si numarul lor. Banicioiu a mentionat ca a informat conducerea centrala despre cele intamplate in organizatie si despre decizia retragerii. "Noi ii cerem lui Mircea Geoana sa nu valideze alegerile de la PSD Bucuresti", a conchis Banicioiu. In timpul conferintei de presa, tinerii social-democrati au impartit tricouri si carti de joc in care figura lui Marian Vanghelie era prezentata distorsionat si includea mesajul: "De azi nu' mai se citeste Almanahe".
Roxana ANDRONIC 
 Afisari: 1115  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 5 Afiseaza toate comentariile  
Vanghelie   de Istrati Mihai
Fenomenul Vanghelie...:" EU SANT PRODUSUL DUMNEAVOASTRA " !!!!   de Marius Adrian Porojnicu
Problemele lui Vanghelie   de doctorul
SPUNEMI CINE TI-E SEFUL, CA SA-TI SPUN CINE ESTI.   de Ioan Danila
Alegeri contrafacute la PSD Bucuresti   de ionescu
A r h i v a
  Un atac antiintelectualist    11 comentarii
  Stiri pe scurt    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Profitorul tuturor regimurilor (6049 afisari)
 Bebelusul inviat din morti (5615 afisari)
 Ceausescu, judecat de un tribunal ilegal (5241 afisari)
 O alta gafa a domnului Traian Basescu (2752 afisari)
 Un atac antiintelectualist (2727 afisari)
 "Mandrie si prejudecata", cea mai populara carte in Marea Britanie (1022 afisari)
 "Stop Murder. Brasov = Auschwitz" (346 afisari)
 Fantana (The Fountain) (220 afisari)
 min 94 Faza de exceptie a lui Bostina pe dreapta incheiata cu un sut retinut excelent de Vatca (119 afisari)
 Parlamentarii nu vor vot uninominal (67 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00896 sec.