Ziua Logo
  Nr. 3862 de joi, 22 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Proverbele lui Gigi Becali
-- Inaintea returului de diseara cu FC Sevilla, de la ora 21,45 (0-2 in prima mansa), boss-ul din Ghencea spune ca nu accepta sfaturi de la altii
Mircea PAun - ZIUA FOTO
"Am vazut ca, in ultima vreme, unii imi tot dau sfaturi. De cand am intrat in fotbal, eu n-am sfatuit pe nimeni pe cine sa ia antrenor sau sa reconstruiasca echipa. Nu inteleg, eu nu i-am sfatuit pe cei de la Dinamo, Timisoara sau Rapid cum sa-si faca echipa sau ce antrenor sa puna. Asa ca sa nu-mi dea mie lectii cei care ma tot sfatuiesc. E o vorba la noi, la aromani: <<Sa inveti pe bunicul sa faca copii!>>. Adica il invata pe Becali, care a facut ceva in fotbal, a adus Liga Campionilor cand ei nici nu visau, iar ei sunt pe unde sunt, si ma invata pe mine fotbal! Ce, il invata nepotul pe bunic sa faca copii?", a spus Gigi Becali.
Intrebat de faptul ca suporterii il regreta pe fostul tehnician Oleg Protasov pentru stilul de joc spectaculos pe care l-a impus la Steaua, Gigi Becali a replicat: "Lasa-l pe Protasov, suporteri, nesuporteri... Olaroiu nu pleaca de la Steaua, sunt prostii astea cu Hagi la Steaua!". Boss-ul din Ghencea a afirmat ca sansele Stelei de a se califica in "optimile" Cupei UEFA nu sunt prea mari, avand in vedere ca se pleaca de la 2-0 pentru FC Sevilla, dar ca el crede in minuni. "Mai poate fi vorba de prima acum? Turca a fost in tur, o sa joace fotbal acum. Daca se implica stapanul, e altceva. O sa vedeti ca va fi altfel", a spus oficialul stelist. Gigi Becali a vorbit si despre situatia ros-albastrilor in campionat si este convins ca nu va pierde locul doi. "Sa se duca stapanul din cand in cand, asta ramane de facut. Cand stapanul nu-i acasa, mai joaca si soarecii pe masa", a comentat Gigi Becali.
Politica si fotbal
Finantatorul FC Steaua a plecat ieri dimineata spre Spania, via Italia, unde a spus ca se va intalni "cu cineva la care chiar si sefii de stat ajung greu". "Vom lua cina impreuna. E vorba de politica, dar are legatura si cu fotbalul", a adaugat Gigi Becali, nedorind sa dezvaluie numele personalitatii cu care se va intalni. La 30 de minute dupa plecarea lui Gigi Becali, la bordul unui avion inchiriat, delegatia stelista a plecat de pe Aeroportul "Henri Coanda" spre Sevilla. Steaua a deplasat 22 de jucatori, din lot lipsind cel de-al treilea portar, Cezar Lungu. In schimb, revenit dupa operatia suferita la genunchi, fundasul Mihai Nesu a fost inclus in lotul pentru Sevilla. Din delegatia stelista face parte si Sorin Ghionea, suspendat pentru partida de joi. Stelistii nu au dat declaratii, fiind nemultumiti de atitudinea presei fata de ei. Aseara, "militarii" urmau sa efectueze antrenamentul oficial pe Stadionul "Ramon Sanchez-Pizjuan", cel pe care, pe 7 mai 1986, castigau CCE. Dupa meciul de la Sevilla (ora 21,45 - in direct la Radio Romania Actualitati), Steaua nu va reveni la Bucuresti, ci se va indrepta spre Oradea, unde va ajunge vineri, in jurul orei 20, in vederea partidei cu UTA Arad, din etapa a 20-a a Ligii I. (MIG)
 Afisari: 1033  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
pentru avere   de the
motanul..............plouat!!!!!!!!!   de beatle-maniacul
A r h i v a
  Penescu confirma blatul!    
  Suspendat doi ani!    
  Oltenii boicoteaza meciul Rapid - "Poli"    1 comentariu
  IRB Nations Cup la Bucuresti    
  Stiri pe scurt    
  Sevilla - Steaua doar la radio!    
  Rednic: "Daca iau titlul, pot sa plec!"    
  Raducioiu: "Raman la Dinamo"    
  Gigi a facut-o de oaie    
  Borcea accepta arena de la Piatra Neamt    
  1    
 Top afisari / comentarii 
 Succesor pentru presedintele recuperator (4847 afisari)
 Dezgropati-l pe Ceausescu! (3993 afisari)
 Femeia-profet cu ochi de aur (2692 afisari)
 S-au porcait in direct (2479 afisari)
 Nick Nolte, nauc prin Beverly Hills (2344 afisari)
 Mircea Rednic: "Sunt dezamagit. Am luat doua goluri din faze fixe, este inadmisibil la acest nivel. Atata putem acum, poate vom reusi mai mult la anul". (280 afisari)
 Paris, je t'aime (Orasul iubirii) (203 afisari)
 Romania microbista in fierbere (134 afisari)
 Printul Harry, militar in Irak (108 afisari)
 Autoritatile de la Tighina ridica un memorial al Armatei Sovietice peste osemintele ostasilor romani (94 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02271 sec.