Ziua Logo
  Nr. 3857 de vineri, 16 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Socialistii europeni sar in apararea PSD
Socialistii europeni au intervenit, miercuri, in favoarea social-democratilor de la Bucuresti, secretarul general al PSE respingand afirmatiile popularilor europeni, potrivit carora PSD condus de Mircea Geoana incearca destabilizarea institutiilor din Romania.
"Nu PSD-ul aflat in Opozitie destabilizeaza guvernarea in Romania, ci razboiul continuu dintre presedinte si primul-ministru", a declarat Philip Cordery, calificand acuzatiile la adresa PSD drept "total nepotrivite si incorecte". "Adevarul este ca partidele din Guvern sunt profund divizate", a adaugat Cordery, apreciind ca "PSD are tot dreptul sa ceara declansarea procedurilor de suspendare a presedintelui". "Depinde de Parlamentul roman cum va decide sa procedeze si, in ultima instanta, daca presedintele Basescu a actionat in mod necorespunzator pentru a obtine schimbarea Guvernului, in 2004", a precizat secretarul general al PSE, potrivit unui comunicat al formatiunii reprezentate in Parlamentul European, subliniind ca acuzatiile aduse social-democratilor de la Bucuresti "sunt serioase si trebuie tratate in mod corect si democratic". Anterior, secretarul general al popularilor europeni, Antonio Lopez Isturiz, a declarat, pentru Mediafax, ca demersul de suspendare a presedintelui Traian Basescu este un "joc tipic" pentru socialisti, de a destabiliza institutiile, atunci cand ei nu mai sunt la putere. (D.E.)
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
Un lucru absolut normal   de catalin_mattei
Cui tin partea liberalii germani si englezi?   de FoxNewZ
A r h i v a
  Jos bila, sus frauda!    3 comentarii
  Securitatea nationala, in Parlament    
  Stiri pe scurt    2 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Scutul mafiei (6654 afisari)
 Cu proba pe masa (3776 afisari)
 S-a descoperit punctul vulnerabil al virusului HIV (3748 afisari)
 Anorexia ucide din nou (3645 afisari)
 Macovei cinci case (3034 afisari)
 Al treilea bilet inflameaza scena politica (537 afisari)
 Planul Moscovei pentru ''reinnoirea socialismului'' in Romania (150 afisari)
 Fostul consilier al lui Emil Constatinescu, Dorin Marian, numit secretar de stat la Cancelaria primului-ministru (128 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00854 sec.