Ziua Logo
  Nr. 3851 de vineri, 9 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Ambasador accidentat in centrul Capitalei
Un ambasador canadian, coordonator de programe la Agentia Interguvernamentala a Francofoniei, a fost accidentat, miercuri seara, pe trecerea de pietoni de un troleibuz, in centrul Capitalei. Potrivit politistilor, Normand Thibeault, in varsta de 40 de ani, a trecut pe culoarea rosie a semaforului si a fost lovit in plin de un troleibuz al liniei 90, la intersectia strazii Schitu Magureanu cu Bulevardul Regina Elisabeta. In urma accidentului, canadianul a fost transportat de urgenta la Spitalul Universitar unde s-a constatat ca a suferit o ruptura de splina si politraumatisme. Barbatul a fost operat imediat, iar "starea lui postoperatorie este buna, in prezent el fiind internat la sectia de Terapie Intensiva", a declarat, ieri, managerul spitalului, Gheorghe Iana. Totodata, Iana a precizat ca diplomatul canadian va mai ramane sub supravegherea medicilor aproximativ o saptamana, dar nu mai sunt necesare si alte interventii chirurgicale. Politistii au stabilit ca vina apartine diplomatului deoarece nu a respectat culoarea semaforului. (O.R.)
"Sportivii" raman in arest
Curtea de Apel Bucuresti a admis, ieri, recursul procurorilor la decizia instantei Tribunalului Bucuresti de a-i cerceta in libertate pe membrii retelei criminale cunoscute drept "gruparea sportivilor". Instanta inferioara a decis, in urma cu aproximativ o luna, ca unii dintre membri retelei sa fie pusi in libertate. Gruparea "sportivilor" a fost trimisa in fata justitiei anul trecut, dupa ce procurorii au stabilit ca acestia actionau extrem de violent in scopul santajului, recuperarii unor datorii reale sau pretinse de la diverse persoane talhariilor, vatamarilor corporale, tentativelor de omor etc. (T.B.)
Opriti cu focuri de arma
Politistii din Sebes, judetul Alba, au fost nevoiti sa foloseasca armele din dotare pentru a retine trei barbati prinsi in flagrant, in noaptea de miercuri spre joi, in timp ce furau cabluri electrice. Oamenii legii l-au observat mai intai pe unul dintre barbati, in timp ce taia cablurile electrice de la o statie de pompare apartinand unei societati comerciale din oras. La vederea politistilor, barbatul a luat-o la fuga, traversand raul Sebes, unde era asteptat de alte doua persoane.Potrivit Mediafax, politistii au pornit in urmarirea celor trei barbati si i-au localizat in zona liniei ferate, unde i-au somat sa se opreasca. Unul dintre fugari a refuzat sa se supuna somatiei, iar oamenii legii au folosit armamentul din dotare, tragand mai multe focuri de arma in plan vertical. Asupra fugarilor au fost gasite mai multe bucati de cabluri din aluminiu pe care cei trei intentionau sa-l comercializeze la un centru de colectare din zona. Cei trei au fost retinuti, fiind cercetati pentru furt calificat. (D.E.I.)
A r h i v a
  Gheseftul agentului Elwis    3 comentarii
  Voiculescu cere explicatii    2 comentarii
  Kovesi raspunde la comanda Cotrocenilor    
  Nutu Camataru eliberat de Curtea de Apel    
  Seful juridicului din Primaria Capitalei anchetat de DNA    1 comentariu
  Directorii de la Complexul Turceni, trimisi in judecata    
 Top afisari / comentarii 
 Jocul la sacrificiu (3360 afisari)
 Groparul Directiei Generale Anticoruptie (3015 afisari)
 Copilul Laviniei Sandru ingrijoreaza femeile democrate (2880 afisari)
 Ciudateniile arhitectonice ale lumii (2827 afisari)
 Blestemul familiei O'Neal (2717 afisari)
 Basescu vrea sa vorbeasca Parlamentului, Opozitia spera sa nu vina cu ''smecherii'' (572 afisari)
 Anna Nicole Smith a fost gasita moarta seara trecuta, intr-o camera de hotel (366 afisari)
 Richard Branson ofera 25 de milioane de dolari celui care va salva planeta de la supraincalzire (153 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00746 sec.