Ziua Logo
  Nr. 3851 de vineri, 9 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
Stiri pe scurt
Primul targ de apartamente
Preturile apartamentelor din blocurile vechi din Bucuresti s-ar putea reduce in acest an, pentru prima data, ca urmare a finalizarii unor proiecte rezidentiale a afirmat ieri presedintele Asociatiei Agentiilor Imobiliare din Romania (ARAI), Ruxandra Cleciu, la o conferinta de presa privind anuntarea targului de apartamente Condominium. Targul va avea loc in perioada 15-18 februarie si va reuni aproape 35 de proiecte imobiliare, care totalizeaza peste 4000 de apartamente. La expozitie vor participa, de asemenea, firme de design interior si banci. Cleciu a precizat ca in Bucuresti se afla in diferite stadii de dezvoltare proiecte rezidentiale care totalizeaza 15.000 de unitati locative, in timp ce necesarul de locuinte este estimat la circa 60.000 de locuinte. Pe de alta parte, directorul executiv al directiei de credite retail al Bancii Comerciale Romane, Dorin Cojocaru, crede ca, atata timp cat cererea va fi mai mare ca oferta, trendul de crestere a preturilor se va mentine. La targul Condominium vor fi expuse 90 de modele de apartamente cu preturi cuprinse intre 45.000 de euro si cateva sute de mii de euro, localizate in Bucuresti, in zone
limitrofe Capitalei si pe malul Marii Negre. (Gilda POPA)
Comunicat CRP
Sambata, 10 februarie 2007, Clubul Roman de Presa se reuneste in Adunarea Generala anuala, importanta din perspectiva schimbarilor de statut pregatite cu aceasta ocazie. Consiliul de Onoare al CRP decis sa avanseze membrilor asociatiei propunerea ca reprezentarea societatilor membre, atat in Club, cat si in organismul de conducere, Consiliul de Onoare, sa se realizeze nu doar prin reprezentanti ai managementului societatilor, ci si prin jurnalisti desemnati de redactiile membre. Votarea in CRP si Consiliu va fi paritara intre cei doi reprezentanti, astfel incat se egalizeaza puterea de vot intre corpul patronal si cel jurnalistic al breslei.
De asemenea, se va propune ca CRP sa acorde sprijinul necesar pentru ca in termen de un an cele doua segmente sa se constituie ca organizatii independente, separate: un organism patronal si unul jurnalistic. In urma infiintarii acestor organizatii se va decide, in 2008, viitorul CRP.
Vor fi, de asemenea, supuse votului Adunarii Generale candidaturile pentru Consiliul de Onoare din partea societatilor E.D.I. Romania, Ringier Romania si Viata Medicala romaneasca si candidatura pentru presedintie a domnului Cristian Tudor Popescu. Conform propunerii de nou statut, mandatul presedintelui este de un an. (Consiliul de Onoare al Clubului Roman de Presa)
A r h i v a
  Taxa lui Berceanu    8 comentarii
  Hardau promite reevaluarea manualelor    1 comentariu
  Zlotea: Editurile care au incalcat legea vor plati    1 comentariu
  Editura Art modifica titlul    
 Top afisari / comentarii 
 Jocul la sacrificiu (3360 afisari)
 Groparul Directiei Generale Anticoruptie (3015 afisari)
 Copilul Laviniei Sandru ingrijoreaza femeile democrate (2880 afisari)
 Ciudateniile arhitectonice ale lumii (2827 afisari)
 Blestemul familiei O'Neal (2717 afisari)
 Basescu vrea sa vorbeasca Parlamentului, Opozitia spera sa nu vina cu ''smecherii'' (572 afisari)
 Anna Nicole Smith a fost gasita moarta seara trecuta, intr-o camera de hotel (366 afisari)
 Richard Branson ofera 25 de milioane de dolari celui care va salva planeta de la supraincalzire (153 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01038 sec.