Ziua Logo
  Nr. 3849 de miercuri, 7 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Caicedo s-a antrenat in ciorapi
Atacantul ecuadorian al lui Dinamo, care va semna un contract pana la sfarsitul lui 2007, cu drept de prelungire, a declarat ieri ca vrea sa i se acorde rabdare pentru a demonstra ca este un jucator bun. "Eu stiu ca sunt un jucator bun, dar vreau sa mi se acorde un pic de rabdare", a spus ecuadorianul, care s-a antrenat in ciorapi din cauza faptului ca nu s-au gasit ghete de fotbal marimea 45 in magazia dinamovistilor. Atacantul, in varsta de 23 de ani, a ramas surprins de frigul din Romania si s-a antrenat cu caciula si manusi in maini: "Mi-a fost destul de greu, pentru ca e foarte frig. Nu stiu foarte multe despre noua mea echipa, dar mi-am dat seama ca Dinamo este o formatie puternica. Despre campionatul Romaniei nu stiu insa nimic". (MIG)
Niculescu dezamagit ca a ratat Moldova
Atacantul lui Dinamo s-a declarat increzator in ceea ce priveste meciurile cu Benfica: "Nu am vazut pana acum imagini cu ei, dar am inteles ca au avut o gramada de ocazii in meciul cu Boavista. Am mare incredere in aceasta dubla mansa". Despre faptul ca nu face parte din lotul national pentru amicalul cu Moldova, atacantul s-a declarat dezamagit. "Sunt un pic dezamagit. Oricine ar fi dezamagit in locul meu, daca ar afla ca este pe o lista si apoi ca nu mai e. Dar poate la urmatorul meci voi fi si eu chemat", a spus Niculescu. Atacantului dinamovist i se pare ciudat sa joace derby-ul cu Steaua in alt oras. "Nu e treaba mea si nici nu stiu daca ne avantajeaza. Oricum, e ciudat sa jucam cu Steaua in alt oras decat Bucuresti, dar asta e. Desi, daca suntem valorosi, i-am putea bate si in Ghencea", a spus Niculescu. (MIG)
Serie A se reia in weekend
Presa italiana a anuntat ieri ca prima liga se va relua in acest weekend, dupa ce a fost intrerupta din cauza incidentelor de la meciul Catania - Palermo, scor 1-2, din etapa a 22-a. Daca Serie A se va relua cu etapa a 23-a, partidele Atalanta - Lazio si Chievo - Inter se vor juca fara spectatori, deoarece stadioanele gazda nu corespund normelor de securitate. O decizie in privinta intalnirilor Fiorentina - Udinese si Milan - Livorno va fi luata ulterior. Etapa a 23-a din Serie A va programa un nou derby al Siciliei, intre Messina si Catania. Daca Serie A va continua cu cele noua partide ramase de disputat din etapa a 22-a, doua meciuri vor avea loc cu portile inchise, Ascoli - Milan si Udinese - Sampdoria. O decizie in prinvinta reluarii campionatului va fi luata astazi de Guvernul italian. (MIG)
A r h i v a
  Nationala fara Chivu si Rat    
  Piturca: "Nu facem scor fluviu"    
  Goian: "Nationala in Ghencea"    
  Kabengele a fugit de la CSU Sibiu    
  Dinamo - Steaua reprogramat    
  DNA ramas in ofsaid    
  Rednic: "Caicedo nu se compara cu Ganea"    
  Sechestru asigurator pe averea lui Simota    
 Top afisari / comentarii 
 Reconfigurarea lumii - varianta rusa (4857 afisari)
 Dan Puric, un apologet ortodox (3086 afisari)
 "Spionii" incurca scenariul Cotrocenilor (2795 afisari)
 OTV, intrerupt zece minute (2772 afisari)
 So pe energie! (2598 afisari)
 Hartile Armaghedonului (769 afisari)
 Basescu, Tariceanu, Macovei, Udrea si Botos, martori la sesizarea lui Talpes (288 afisari)
 Hackerii au atacat serverele care gestioneaza traficul informatic (232 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00906 sec.