Ziua Logo
  Nr. 3846 de sambata, 3 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
DGA are un nou sediu
Directia Generala Anticoruptie din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor are un nou sediu a carui valoare se ridica la aproximativ trei milioane de euro. Pe langa birouri si camere de anchete, ofiterii anticoruptie au la dispozitie camere si apartamente pentru martorii sub acoperire sau pentru anchetatorii veniti din teritoriu, cabinet psihologic intern si sala de sport. Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Robin Barnett, prezent la inaugurarea noului sediu, a apreciat activitatea DGA si a subliniat faptul ca increderea populatiei in aceasta institutie este in crestere. Totodata, Barnett a declarat ca vrea sa colaboreze in continuare cu Romania ca partener strategic in Uniunea Europeana si a tinut sa precizeze ca echipa DGA-ului a facut un lucru extraordinar intr-un timp foarte scurt. (Oana ROTARU)
Amanare pentru Bivolaru
Instanta Judecatoriei Pitesti a amanat, ieri, cu o saptamana, discutiile privind propunerea de eliberare conditionata a fostului deputat Gabriel Bivolaru. Magistratii au luat aceasta decizie deoarece se asteapta depunerea la dosar a unor noi documente. Potrivit Mediafax, judecatorii au solicitat ca la dosar sa fie depusa hotararea anterioara a Judecatoriei Sectorului 5 Bucuresti, precum si rapoartele Administratiei Nationale a Penitenciarelor care au fost luate in considerare de catre magistratii bucuresteni, in iulie anul trecut. Miercuri, Comisia de eliberare conditionata a Penitenciarului Colibasi l-a propus pe Gabriel Bivolaru la eliberare conditionata avand in vedere comportamentul lui in detentie si perioada executata din pedeapsa.
Aceasta propunere de eliberare este a doua. In iulie anul trecut, magistratii au respins, ca neintemeiate, cele doua solicitari de eliberare conditionata a fostului deputat. Bivolaru a fost condamnat la 5 ani de detentie pentru fraudarea BRD, cu aproximativ 50 de milioane de euro. (O.R.)
Revolver militar trecut prin vama
Politistii aradeni au gasit in casa unui cetatean german un revolver militar de calibru 38 milimetri si zeci de cartuse. Barbatul locuia fara forme legale in localitatea aradeana Minis si a introdus revolverul in tara in urma cu numai doua saptamani, prin Vama Nadlac, dorind sa-l pastreze pentru autoaparare. Potrivit IPJ Arad, politistii aveau informatii ca cetateanul german detine o arma si au mers acasa la el pentru a verifica. In locuinta acestuia a fost gasit un revolver militar marca ME 380 Spezial, impreuna cu 56 de cartuse. Potrivit Mediafax, cetateanul german Burhard O., in varsta de 50 de ani, a declarat ca a cumparat arma in urma cu doi ani, dintr-o piata din Germania. Revolverul a fost retinut pentru o expertiza balistica, iar barbatul este cercetat penal pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, precum si de contrabanda calificata. (O.R.)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Revolver militar trecut prin vama   de Phil
A r h i v a
  Reuniune de familie in puscarie    1 comentariu
  Sotia lui Hayssam a revenit in tara    
  Licitatia pentru avioanele armatei a fost anulata    
  "Draga Stolo", prietenul oligarhilor    3 comentarii
  Solicitare catre Parlament    
  Reincriminarea insultei si calomniei, o decizie rusinoasa    2 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Cacealmaua prezidentiala (4145 afisari)
 Razboiul impotriva Iranului a si inceput (3780 afisari)
 Primul cap (3021 afisari)
 Sa cada! (2366 afisari)
 Licurici la licurici nu scoate ochii (2083 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01057 sec.