Ziua Logo
  Nr. 3845 de vineri, 2 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
IT&C
Prima televiziune online din Romania se va lansa in februarie
-- Firma de servicii de internet NetStairs a investit 150.000 de euro in primul post de televiziune online din Romania, Shock TV, care va fi lansat la sfarsitul lui februarie, a declarat, pentru NewsIn, Daniel Daia, managing-director la NetStairs.
Accesul utilizatorilor la programul televiziunii online va fi gratuit, iar site-ul ShockTV.ro se va intretine din publicitate, potrivit reprezentantilor NetStairs.
Postul Shock Tv este o televiziune video-on-demand (video la cerere), care permite utilizatorului sa vizioneze o emisiune la alegere. In plus, site-ul va avea si o sectiune in care utilizatorii vor putea sa incarce clipuri personale, in genul platformei video Youtube.com, a mai declarat Daniel Daia, managing-director la Netstairs.
Postul de televiziune a pregatit deja sapte emisiuni, printre care "Live Session", un program in care artistilor invitati li se vor face farse in timp ce canta in studio, "Shock Street", o emisiune unde artistii vor face activitati in scop caritabil, si "Raporter TV", dedicat muzicii hip-hop. In plus, utilizatorii vor putea pune intrebari artistilor prin webcam intr-o emisiune, in direct, realizata vineri seara. "Va fi ca un fel de 'Messenger', iar prima invitata va fi Delia", ne-a spus cantaretul de muzica rap, Connect-R, care este si directorul de creatie al televiziunii.
In urma unor contracte cu casele de discuri din Romania, televiziunea online va difuza si prezentari video de cate 10 minute ale albumelor lansate, in ultimul timp, pe piata.
Shock TV va avea aproximativ 14 angajati si va fi promovat pe posturile de televiziune U TV si MTV, dar si pe radio, la Kiss FM si Radio 21, dupa cum a mai declarat pentru agentia citata directorul de creatie al televiziunii.
A r h i v a
  Japonezii au lansat magazinele care vorbesc cu trecatorii    1 comentariu
  Comertul online din Europa, in crestere    
 Top afisari / comentarii 
 Cinci capete de acuzare impotriva presedintelui (3127 afisari)
 Gigi Becali, profunzimi politice (2680 afisari)
 Capodopera pierduta a lui Da Vinci (2654 afisari)
 E tragic daca n-a mintit! (2523 afisari)
 Basescu minte (2519 afisari)
 Ziua Irakului (365 afisari)
 Meg Ryan si-a "refacut viitorul" cu Matthew Perry (108 afisari)
 Incalzirea globala ucide anual 150.000 de persoane (94 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00826 sec.