Ziua Logo
  Nr. 3831 de miercuri, 17 ianuarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
Stiri pe scurt
Ikea se deschide in primavara
Constructia primului magazin din Romania al retailerului suedez de mobila Ikea va fi finalizata in luna februarie, iar deschiderea centrului comercial din zona de nord a Bucurestiului este programata pentru perioada martie-aprilie, investitia necesitand fonduri de circa 25 de milioane euro. Magazinul va fi amplasat in zona comerciala a proiectului imobiliar Baneasa, pe o suprafata de 26.000 de metri patrati. In magazin vor fi comercializate peste 7.000 de articole de mobilier si accesorii. Magazinul va avea, in primul an de functionare, circa 2,5 de milioane de vizitatori, dintre care un milion vor achizitiona articole Ikea, conform previziunilor firmei. Grupul Ikea are peste 237 de magazine la nivel mondial, toate operate in sistem de franciza. (G.R.P.)
Internet mai ieftin
Romtelecom ofera clientilor sai un nou serviciu, ClickNet Express 512 Light, disponibil la cel mai ieftin abonament lunar de pe piata pentru Internet prin ADSL, de numai 10 euro pe luna, fara TVA, se arata intr-un comunicat de presa. Clientii care contracteaza serviciul ClickNet Expres 512 Light pana la sfarsitul lunii februarie beneficiaza de o oferta promotionala: instalarea serviciului este gratuita (fata de 25 de euro fara TVA, in afara promotiei), iar abonamentul lunar este de 10 euro fara TVA, indiferent de durata contractului, fata de pretul de lista, de 15 euro pe luna. Kitul de instalare se poate oferi gratuit pentru contractele incheiate pentru o perioada de 3 ani sau cu o reducere de 50% pentru contractele semnate pe o perioada de 2 ani, in functie de tipul modemului inclus in kitul de instalare. ClickNet Express 512 Light functioneaza pe o linie telefonica principala si asigura utilizatorilor o conexiune Internet de mare viteza, de 512 kbps la descarcare si 128 kbps la incarcare. Utilizatorii beneficiaza, de asemenea, de 100 MB pentru casuta de e-mail, 30 MB pentru gazduirea unui site web si trafic de date nelimitat. (G.M.)
Rezultate Carrefour
Cele sapte hypermarketuri Carrefour din Romania au inregistrat anul trecut vanzari de aproape 609 milioane euro, cu 39% mai mult decat in 2005, a anuntat ieri, compania. Grupul francez Carrefour a obtinut la finele anului 2005 controlul asupra Hyparlo, care la randul sau detine in proportie de 100% subsidiara din Romania a Carrefour, compania Hiproma. Hyparlo detine 12 hypermarketuri in Franta si sapte in Romania.Valoarea totala a investitiilor realizate in Romania a depasit 220 de milioane de euro, operatorul francez urmand sa deschida in acest an inca doua hypermarketuri la Iasi si unul la Cluj-Napoca. Planurile pe termen lung ale companiei franceze prevad atingerea nivelului de sase magazine in Bucuresti si a unui total de 30-40 de hypermarketuri in toata tara, in toate orasele cu peste 150.000 de
locuitori. (G.R.P.)
A r h i v a
  Razboiul burselor    
  Romanii din strainatate vor sa revina in tara    3 comentarii
  Romania castiga 25 de locuri in topul libertatii economice    2 comentarii
  Cablul si celularul in vizorul ANPC    2 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Legionarii Mota si Marin comemorati in Spania (3295 afisari)
 Penitenciarul universitar (3243 afisari)
 Maria Basescu pazita de un SPP-ist penal (3044 afisari)
 Un nor atomic terorist deasupra Europei (2529 afisari)
 Spaga inapoi! (2469 afisari)
 Primul transplant de uter, de la proiect la realitate (304 afisari)
 DIICOT ne prosteste in fata (274 afisari)
 Romani arestati la Chisinau pentru ''Unire!'' (181 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00933 sec.