Ziua Logo
  Nr. 3827 de vineri, 12 ianuarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
ZIUA si replica
-- In urma articolului "Caracatita de la Cadastru", publicat de ZIUA in numarul din 10 ianuarie, patronul firmei THEOTOP SRL, Valeriu Manolache, ne-a trimis un drept la replica.
Valeriu Manolache sustine ca pozitia sa ocupata in Consiliul de Administratie al Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara) "se datoreaza functiei de Presedinte al Asociatiei Patronale din Cadastru, Geodezie si Cartografie (APCGC) iar conform HG 1210 patronatul este reprezentat in Consiliul de Administratie, asa cum este de altfel firesc intr-o tara europeana". De asemenea, Valeriu Manolache precizeaza ca este "si Vicepresedinte al Uniunii Geodezilor din Romania (UGR) (uniunea profesionala din domeniu) precum si Vicepresedinte al UGIR 1903. Daca o persoana care are profesia de geodez si recunoasterea profesionala a breslei nu poate fi membru in CA al ANCPI, probabil ca in viitor domnul Ministru Vasile Blaga se va orienta spre a-l nominaliza in acest consiliu pe autorul articolului mai sus amintit.
Daca autorul articolului ar fi fost onest, ar fi publicat componenta intregului CA ANCPI putandu-se astfel usor constata ca el mai are in componenta pe dl. Prof. Univ. Dr. Ing. Johan NEUNER, Presedinte UGR si Decan al Facultatii de Geodezie, Dl. Viorel Manescu, Presedinte UNNPR, reprezentanti ai societatii civile si altii. Probabil ca dupa logica autorului toti cei amintiti nu fac altceva in CA ANCPI decat sa-si rezolve presupusele interese. Intr-un singur loc autorul spune adevarul si anume cand defineste "ingineria topo-geo-cadastrala" (care in realitate se numeste GEODEZIE) ca fiind "o meserie a naibii de grea si de specializata".
Faptul cel mai grav il reprezinta afirmatia ca "...daca vrei o intabulare rapida, un cadastru perfect sau o radiere urgenta de ipoteca, poti apela la THEOTOP, firma lui Manolache de la ANCPI (sic!)." Este o calomnie grava lipsita de orice probe (care nici nu pot exista) care imi afecteaza imaginea publica si de asemenea imaginea firmei THEOTOP. Ca fondator in 26 martie 1990 a firmei THEOTOP in cei 17 ani de existenta pot afirma ca nu sunt un om sarac (asa cum probabil si-ar dori dl. Ghiteanu), nu am de ce sa-mi ascund proprietatile si nici nu inteleg de ce sotia sau fiica mea nu ar trebui sa lucreze la THEOTOP".
 Afisari: 321  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Rosca o da in judecata pe Macovei    13 comentarii
  Deputatul Relu Fenechiu acuzat de implicare in mafia retrocedarilor    
  Uniunea Europeana, refugiul infractorilor    
  PNL vrea sa modifice conditiile in care Armata participa la misiuni internationale    1 comentariu
  Noi audieri in dosarul jurnalistilor rapiti    
  Banda lui Tismanaru: peste 70 de spargeri in cinci orase    1 comentariu
  Datoriile lui Niculae    1 comentariu
  Stiri oe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Prostituata secreta a starurilor a fost strangulata (3707 afisari)
 Bran, marea escrocherie (2602 afisari)
 Alegerile intarziate (2404 afisari)
 La asa "societate civila", asa exponent: Emil Moise (2334 afisari)
 Castelul Iepurelui (2135 afisari)
 Tariceanu: "Orice persoana se va atinge de PNL va fi in razboi cu mine" (230 afisari)
 Atac concertat la Tariceanu (112 afisari)
 Johnny Depp in rolul lui Litvinenko? (37 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01022 sec.