Ziua Logo
  Nr. 3696 de marti, 8 august 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
PD dezamagit de Patriciu
Democratii au declarat ieri ca au fost dezamagiti de faptul ca Dinu Patriciu a sponsorizat PSD, respectiv campania acestui partid impotriva lui Traian Basescu. "Nu ne-am bucurat cand am auzit ca lideri PNL au sponsorizat campania PSD", a afirmat presedintele PD Emil Boc, insistand asupra faptului ca democratii au primit cu tristete vestea ca lideri marcanti ai PNL au sponsorizat cu sume mari campania electorala a principalului partid impotriva caruia luptau.
Boc a apreciat ca acest demers a fost unul "lipsit de colegialitate" si s-a aratat satisfacut ca pana la urma alegerile au fost castigate de catre Alianta DA.
Omul de afaceri Dinu Patriciu, membru al PNL, a confirmat recent ca doua firme la care are actiuni au sponsorizat PSD si PNL in timpul campaniei electorale din 2004, subliniind ca nu el personal a facut aceste donatii.
Boureanu acuza tacerea premierului
Premierul Tariceanu ar fi trebuit sa ia o pozitie publica vizavi de declaratiile liberalului Dinu Patriciu privitoare la o eventuala colaborare PNL-PSD, a declarat ieri deputatul Cristian Boureanu, exclus din PNL. "Daca unii lideri liberali au gasit de cuviinta sa se pronunte, prin declaratii publice, respingand o astfel de ipoteza, este cel putin curios de ce tocmai presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, nu a catadicsit inca sa ia o pozitie publica", a explicat Boureanu, citat de Mediafax. El a sustinut ca declaratiile lui Patriciu au fost de natura sa provoace reactii puternice pe scena politica romaneasca, din partea reprezentantilor ambelor partide. "Totodata, tin sa-mi exprim satisfactia ca cei mai multi reprezentanti liberali, care au avut o reactie publica pe aceasta tema, au respins o eventuala colaborare PNL-PSD". (R.P.)
 Afisari: 526  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Cum sa ia atitudine, cand el stia?   de gergiana
A r h i v a
  Democratii cer scurtarea proceselor    1 comentariu
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Siria e gata de razboi (3681 afisari)
 "Presedinte ticalos" sau "sistem ticalosit"? (2728 afisari)
 Romania, luata peste picior in problema Bastroe (2517 afisari)
 Buzura trebuia sa-i ia locul lui Iliescu in '92 (2464 afisari)
 Proiectul Ucraina: divizarea este inevitabila (2429 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00708 sec.