Ziua Logo
  Nr. 3696 de marti, 8 august 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Niculescu a refuzat banderola!
-- Atacantul lui Dinamo a marcat golul victoriei in meciul cu Pandurii, dar continua "razboiul rece" cu antrenorul Rednic * "Poli" a oferit deja 800.000 de dolari pentru transferul lui "Clau-gol"
Foto: Mediafax
Claudiu Niculescu are zilele numarate la Dinamo. Chiar daca a fost declarat netransferabil de catre Cristian Borcea, directorul executiv al "cainilor rosii" si chiar daca a marcat golul victoriei in partida de duminica seara cu Pandurii Tg. Jiu, atacantul din "Groapa" continua "razboiul rece" cu antrenorul Mircea Rednic. Amenintat inca de la instalarea lui Rednic, Niculescu a jucat putin atat in "dubla" cu Hibernians Paola, din turul I preliminar al Cupei UEFA, cat si cu FC National, in etapa 1 din Liga I. Pe acest fond, la care se adauga prezenta in lot a lui Danciulescu si I. Ganea, a aparut oferta lui "Poli" Timisoara (una "generala", nu neaparat pentru Dinamo, dupa cum a caracterizat-o Marian Iancu, boss-ul de pe Bega). Lucrurile s-au complicat duminica seara, cand Niculescu a marcat singurul gol in meciul Dinamo - Pandurii, din etapa a 2-a a Ligii I. Titularizat de Rednic dupa ce Danciulescu a fost anuntat accidentat, Niculescu a inscris in minutul 59, fara a se bucura excesiv dupa reusita. Mai mult, atacantul lui Dinamo, al doilea capitan al echipei dupa Danciulescu, a refuzat sa poarte banderola (ajunsa la Margaritescu) la acest meci! Deranjat de atitudinea lui Rednic, Niculescu se mai gandeste si la faptul ca la "Poli" ar primi 150.000 de euro pe sezon, cu 50.000 de euro mai mult decat ia la Dinamo. In plus, se pare ca drepturile federative ale atacantului sunt detinute in coproprietate de Gigi Netoiu, fost actionar la Dinamo, si de Borcea.
Rednic: "Trebuie sa faca mai mult decat sa marcheze!"
Niculescu a primit inca o "palma" de la Rednic chiar si dupa ce a adus victoria lui Dinamo in meciul cu Pandurii. Rednic l-a felicitat pe Niculescu pentru gol, insa a precizat ca asteapta de la acesta sa fie mai prezent in joc daca va dori sa ramana la Dinamo! "Niculescu a intrat, a dat gol si atat! El e atacant si ii cer doar sa inscrie. Niculescu nu trebuie sa mai demonstreze daca e jucator mare sau nu. Nu poate sa confirme nimeni suta la suta ca Niculescu va ramane la Dinamo. Depinde in primul rand de el. Daca isi doreste sa ramana, trebuie sa faca mai mult decat sa marcheze. Il felicit pentru golul pe care l-a marcat, dar am nevoie de o prezenta mai mare in joc din partea lui. Daca isi face datoria in teren, trebuie sa lase celelalte probleme deoparte, pentru el prima problema trebuie sa fie fotbalul, pentru ca din asta traieste", a spus Rednic. "Puriul" a mentionat ca Niculescu i-a spus o singura data ca ar dori sa plece de la Dinamo si ca daca acest lucru nu s-a intamplat inseamna ca nu au existat oferte pentru jucator. "Mie o singura data mi-a spus ca vrea sa plece, atunci cand am avut primul contact cu jucatorii. Nu am zis nici da, nici nu. Inseamna ca nu a avut oferte pana acum. Nu stiu daca oferta de la Timisoara e serioasa sau e doar asa, ca sa creeze atmosfera pentru ca lucrurile merg bine la Dinamo", a comentat Rednic. (MIG)
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
lipseste educatia   de gergiana
eheee!   de John
A r h i v a
  Dinamo renunta la Stancioiu    
  Cristi Borcea s-a luat de arbitraj    1 comentariu
  LIGA I - ETAPA A 2-A    
  Trica si Petre fac legea la Sofia    
  Suporterii rapidisti asteapta scuze de la "Vama"    
  Jiul acuza: "Rapidistii ca MM Stoica!"    
  Johan Boskamp a prins frica de Steaua    
  AFC Steaua are datorii la buget de 12 milioane de euro    
  Melinte si Guset eliminati din calificari    
 Top afisari / comentarii 
 Siria e gata de razboi (3681 afisari)
 "Presedinte ticalos" sau "sistem ticalosit"? (2728 afisari)
 Romania, luata peste picior in problema Bastroe (2517 afisari)
 Buzura trebuia sa-i ia locul lui Iliescu in '92 (2464 afisari)
 Proiectul Ucraina: divizarea este inevitabila (2429 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00938 sec.