Ziua Logo
  Nr. 3444 de marti, 4 octombrie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
"Stranierii" de duminica
Ilie Dumitrescu a demisionat de la Akratitos
-- Antrenorul echipei la care sunt legitimati Stelea si Marinescu a renuntat dupa un conflict cu presedintele clubului
foto: Mediafax
ITALIA, Serie A, etapa a 6-a * ADRIAN MUTU a fost doar rezerva pentru Juventus Torino, 2-0 acasa cu Inter Milano.
UCRAINA, UPL, etapa a 11-a * CORNEL BUTA a marcat un gol pentru Volin Lutk in meciul pe care echipa sa l-a castigat pe teren propriu, scor 3-0 cu Metalist Harkov. Buta a fost integralist si a inscris in minutul 70, din penalty. Tot pentru Volin a jucat si CONSTANTIN SCHUMACHER, care a fost titular. Schumacher a fost schimbat in minutul 65 cu Devic * DANIEL CHIRITA si FLORIN PARVU au fost integralisti pentru Stal Alcevsk, 1-1 in deplasare cu Arsenal Kiev. Parvu a primit un cartonas galben.
RUSIA, Premier Liga, etapa a 25-a * ADRIAN IENCSI a fost integralist pentru Spartak Moscova, 1-0 acasa cu Krilia Sovetov Samara. De la oaspeti au lipsit FLORIN SOAVA (nu poate juca impotriva echipei de la care este imprumutat, conform unei clauze contractuale) si COSMIN BARCAUAN (rezerva) * POMPILIU STOICA a fost titular pentru FC Moscova, 0-0 acasa cu TSKA Moscova. Stoica a fost inlocuit la pauza de Beletkii * ERIK LINCAR a intrat in minutul 85 pentru Amkar Perm, 0-0 acasa cu Terek Groznii. Lincar l-a inlocuit pe Lavrik.
ELVETIA, Super League, etapa a 11-a * IULIAN FILPESCU a fost integralist pentru FC Z�rich, 0-1 in deplasare cu Grasshopper. Filipescu a primit un cartonas galben. De la FC Z�rich a lipsit MIHAI TARARACHE, accidentat.
ELVETIA, Challange League, etapa a 11-a * ADRIAN PIT (Integralist) si CRISTIAN IANU (din minutul 78 in locul lui Cereghetti) au jucat pentru AC Bellinzona, 0-2 in deplasare cu Lugano. DE la Bellinzona a lipsit CRISTIAN TODEA, suspendat.
GRECIA, Alpha Ethniki, etapa a 5-a * BOGDAN STELEA si LUCIAN MARINESCU au fost integralisti pentru Akratitos, 0-0 acasa cu Ionikos Nikea. Dupa partida, antrenorul lui Akratitos, ILIE DUMITRESCU, si-a prezentat demisia, deranjat de criticile aduse de presedintele clubului, Makis Psomiadis. "Acesta a fost ultimul meu meci la Akratitos. Am avut o discutie la vestiare cu presedintele clubului. Este vorba despre incredere si despre colaborarea cu cei din conducere", a declarat Dumitrescu. Acesta a preluat pe Akratitos in aceasta vara, cand a semnat un contract pentru un sezon. Akratitos ocupa locul 12 (din 16), cu cinci puncte * DENNIS SERBAN a fost titular pentru Larisa, 2-2 in deplasare cu PAOK Salonik. Serban a fost schimbat in minutul 63 de Spasic.
TURCIA, Super Lig, etapa a 8-a * DANIEL PANCU a lipsit de la Besiktas Istanbul 3-2 acasa cu Samsunspor.
UNGARIA, NB-I, etapa a 7-a * SORIN BOTIS a fost integralist pentru Ferencvaros, 2-0 acasa cu Gyor. De la Ferencvaros a lipsit CSABA BORBELY.
GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 8-a * SERGIU RADU a fost titular pentru Energie Cottbus, 2-3 in deplasare cu Karlsruher SC. Radu a fost schimbat in minutul 82 de Sahin * LEVENTE CSIK a intrat in minutul 83 pentru Dynamo Dresda, 2-2 in deplasare cu Sportfreunde Siegen. Csik l-a inlocuit pe K. Oswald.
SPANIA, Segunda Division, etapa a 6-a * LAURENTIU ROSU a fost integralist pentru Recreativo Huelva, 2-1 acasa cu Lorca * COSTEL GALCA a jucat toate minutele pentru UD Almeria, 3-0 acasa cu Sporting Gijon. (MIG)
A r h i v a
  Mutu: "Cadou de nunta? Calificarea!"    
  Nationala in fundul gol!    
  "Flocea" i-a chemat pe Plesan si Zicu    
  Giannini: "Nu stiu nimic despre FC National"    1 comentariu
  Steaua fara emotii    
  Rapidul a trecut greu de Poli Iasi    
  CLASAMENT    
  Silcotub rateaza grupele Ligii Campionilor    
  Pavel si Sabau posibili adversari la Metz    
  Diaconu, bronz la CM de lupte    
 Top afisari / comentarii 
 Arma Meteo (52 afisari)
 Prapad la Vama Veche (32 afisari)
 Semper Fidelis Securitatae (25 afisari)
 Stiri pe scurt (24 afisari)
 Curatirea grajdurilor DRP este binevenita (24 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01740 sec.