Ziua Logo
  Nr. 3444 de marti, 4 octombrie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Steaua fara emotii
-- Ros-albastrii au invins ieri pe FCM Bacau si au revenit pe primul loc, dar oaspetii au ratat un penalty in minutul 65, prin M. Croitoru * "Sa plece Craciunescu", a izbucnit Becali la final
foto: Mediafax
Steaua si FCM Bacau au reusit ieri dupa-amiaza sa joace, dupa ce duminica seara, atunci cand trebuia sa se dispute intalnirea, ploaia torentiala cazuta in decursul zilei a facut imposibila desfasurarea in conditii decente a partidei. Ros-albastrii au revenit pe primul loc, gratie unei victorii la limita, muncita pana in ultimul minut, pe un teren mai bun ca in seara precedenta, dar tot destul de greu. Steaua a deschis scorul prin Paraschiv, la o faza aglomerata in careul lui D. Bogdan, apoi a lasat-o putin mai moale, chiar daca a condus ostilitatile. Bacauanii au incercat cate ceva pe contraatac, in special prin M. Croitoru, care a fost omul oaspetilor pana in minutul 65. Atunci, Bacaul a primit un penalty, pe care insa "decarul" moldovenilor l-a executat suspect de slab, pe jos, mingea ajungand cu greu pana la Hamutovski, care a retinut fara emotii. Bacaul a mai avut o ocazie buna, prin Gheorghiu, care a sutat din unghi, dar acelasi portar bielorus a aparat, iar Steaua a raspuns prin doua bare, Dica si V. Iacob fiind si ei aproape de majorarea scorului. Meciul destul de modest a mai fost animat de comentariile lui Gigi Becali. Patronul Stelei a profitat de asistenta redusa la meci si a lasat geamul lojei jos, comentand in cateva randuri spre deliciul spectatorilor de la tribuna zero. Gigi Becali a sugerat foarte subtil ca Dinamo a castigat destul de lejer la Bistrita. El i-a strigat lui Radoi: "Hai, finule! Hai, pe viata si pe moarte, ca la Bistrita... Ce am zis ca a fost blat? Am zis sa jucam tare ca la Bistrita", a comentat Becali. Spre finalul partidei, Becali a strigat catre arbitru: "Craciunescule, mai da un 11 metri". La final, Gigi a izbucnit la adresa arbitrajului si a sefului acestuia. "Sunt suparat. Daca si in Ghencea vin sa te fure... Au tupeul sa faca ce face Craciunescu... Pai de cine e dirijat (n.r. - arbitrajul), de mine? E clar directiva", a spus Becali. "Steaua a jucat foarte frumos. Ce au ei cu Dinamo, prieteniile lor, e treaba lor. Treaba voastra, va faceti combinatiile, smecheriile cu Dinamo, dar sa faci arbitraje smecheresti in Ghencea n-am sa accept niciodata, nici smecherului asta de Craciunescu. Sa fie dat afara Craciunescu", a pretins Becali. Reactiile patronului stelist au fost destul de deplasate, in conditiile in care si rivalii ar putea acuza Bacaul de non-combat. In primul rand din cauza prieteniei lui cu Dumitru Sechelariu, patronul echipei bacauane, despre care spunea campionatul trecut ca n-ar veni niciodata sa-i faca probleme in Ghencea, apoi prin felul in care a inteles antrenorul Cristi Popovici sa alcatuiasca echipa de start, din care au lipsit, fara a fi accidentati, patru titulari de baza: Marian Tanasa, Ionut Matei, Florin Ganea si Valentin Geaman. Ca sa nu mai vorbim de modul penibil in care M. Croitoru, posesorul unui sut extrem de puternic si precis, a executat lovitura de la 11 metri. (B.G.)
STEAUA - FCM BACAU 1-0 (1-0)
A marcat: PARASCHIV (27)
Stadion: "Steaua"; spectatori: 2000.
STEAUA: Hamutovski - Ogararu, Radoi, D. Goian, Nesu - Nicolita, Paraschiv, Lovin, Bostina - N. Dica (80 A. Cristea), V. Iacob (81 Fl. Dumitru). Antrenor: Oleg Protasov.
FCM BACAU: D. Bogdan - Codreanu, D. David, Ureche, Bojescu, Isac - Doltea (53 I. Matei), M. Croitoru, M. Dobos (63 R. Neagu), Ad. Gheorghiu - Fl. Petcu (70 M. Tanasa). Antrenor: Cristi Popovici.
Cartonase galbene: Lovin (65) / D. David (90).
Au arbitrat: M. Martis - S. Stoianov, B. Medrea.
A r h i v a
  Mutu: "Cadou de nunta? Calificarea!"    
  Nationala in fundul gol!    
  "Flocea" i-a chemat pe Plesan si Zicu    
  Giannini: "Nu stiu nimic despre FC National"    1 comentariu
  Rapidul a trecut greu de Poli Iasi    
  CLASAMENT    
  Ilie Dumitrescu a demisionat de la Akratitos    
  Silcotub rateaza grupele Ligii Campionilor    
  Pavel si Sabau posibili adversari la Metz    
  Diaconu, bronz la CM de lupte    
 Top afisari / comentarii 
 Arma Meteo (52 afisari)
 Prapad la Vama Veche (32 afisari)
 Semper Fidelis Securitatae (25 afisari)
 Stiri pe scurt (24 afisari)
 Curatirea grajdurilor DRP este binevenita (24 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01078 sec.