Ziua Logo
  Nr. 3444 de marti, 4 octombrie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Recomandari tv
"White River Kid" la TVR 2
De la orele 21.00, TVR 1 difuzeaza filmul "Razboi in familie" in regia lui Howard Deutch. Din distributie fac parte Dan Aykroyd, John Candy, Stephanie Faracy, Annette Bening si Chris Young.
Familia lui Chet Ripley este extrem de vesela, mai ales ca pleaca in vacanta intr-o statiune de pe malul unui lac. Din pacate, distractia clanului Ripley este grav compromisa cand apare si cumnatul lui Chet, Roman Craig, cu nevasta si copiii lui. Astfel incepe o batalie nesfarsita intre jovialul si poznasul clan Ripley si nesuferitii membri ai familiei Craig. Ca sa puna capac la toate, o furtuna puternica ii obliga pe toti sa locuiasca sub acelasi acoperis o perioada mult prea lunga de timp, incat in final isi ies cu totii din minti. Celebra actrita Annette Bening, sotia lui Warren Beatty, debuteaza aici pe ecran in rolul istericei sotii a lui Roman Craig.
De la 22.15, TVR 2 difuzeaza filmul "White River Kid" in regia lui Arne Glimcher. Din distributie fac parte Antonio Banderas (foto), Bob Hoskins, Beau Bridges, Wes Bentley, Carl Burks, Ellen Barkin si Roger Clinton.
Doua personaje pitoresti bat drumurile din Arkansas: "fratele" Edgar, un comis-voiajor escroc, si protejatul sau Morales, un mexican fara capatai. In peregrinarile lor, ei intalnesc tot soiul de oameni, dar nimeni nu e mai ciudat decat White River Kid, legendar ucigas in serie, care si-a gasit femeia vietii si e hotarat s-o apuce pe calea cea dreapta. Insa, el nu si-a schimbat definitiv naravul si le pregateste eroilor aventuri pe cinste.
De la 22.00, ProCinema difuzeaza filmul "Viceversa" in regia lui Blake Edwards. Din distributie fac parte Ellen Barkin, Jimmy Smits, JoBeth Williams, Lorraine Bracco si Tony Roberts.
Un misogin pe nume Steve Brooks, lipsit, pleonastic vorbind, de orice consideratie pentru sexul slab, este ucis de prietena sa. Pentru a ajunge in Rai, el are nevoie sa gaseasca pe Pamant o femeie care sa-l iubeasca din tot sufletul. Ideea e ca Perry nu e trimis inapoi pe pamant in starea sa naturala, adica de barbat, ci ca femeie. Si nu orice femeie, ci una frumoasa si foarte sexi. El e Jimmy Smith si e cuceritor. Ea e Ellen Barkin si e superba. Ce iese din aceasta combinatie, puteti afla urmarind filmul.
A r h i v a
  Turistul spatial Gregory Olsen a ajuns pe ISS    
  Eclipsa de Soare, vizibila partial in Romania    
  Iubitul lui Kate Moss, retinut de Politie    
  Cea de-a zecea planeta are un satelit    3 comentarii
  Tragedie navala pe un lac din New York    1 comentariu
  Doi australieni au impartit premiul Nobel pentru Medicina    
  Unele innorari    
 Top afisari / comentarii 
 Arma Meteo (52 afisari)
 Prapad la Vama Veche (32 afisari)
 Semper Fidelis Securitatae (25 afisari)
 Stiri pe scurt (24 afisari)
 Curatirea grajdurilor DRP este binevenita (24 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00741 sec.