Ziua Logo
  Nr. 3408 de marti, 23 august 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Bjorn Hansen: "Nu putem risca jucand la 0-0"
Antrenorul secund al lui Rosenborg, Bjorn Hansen, a declarat ca echipa sa nu poate risca jucand la 0-0 in meciul cu Steaua, informeaza "Adresseavisen". "Trebuie sa iesim invingatori, avem o echipa care poate castiga. Nu putem risca jucand la 0-0. Am simtit ca jucatorii inclina spre acest lucru, dar cand joci la 0-0 esti mereu pe muchie de cutit, ai un sentiment de insecuritate. Rosenborg trebuie sa joace la victorie", a spus Hansen. Antrenorul principal Per Mathias Hoegmo a afirmat ca echipa sa trebuie sa faca si un bun joc ofensiv. "Cu siguranta avem o sansa mare de calificare, dar trebuie sa fim bine organizati, mai ales in ofensiva. Apararea este bine sudata, exista relatii de joc", a comentat Hoegmo.
Managerul lui Glasgow Rangers, Alex McLeish, a afirmat ca Rosenborg este un model, dand exemplul echipei norvegiene pentru a-si motiva propriii jucatori. "Rosenborg este cel mai bun exemplu pentru un club de succes, care a reusit performante in Liga Campionilor, avand ocazia sa se califice pentru a zecea oara in grupele competitiei. Este benefic pentru fotbalul din Europa ca echipe ca Rosenborg isi arata muschii in meciuri cu echipe titrate din Anglia, Spania si Italia. Au reusit performante fantastice cu jucatori fara firma. Niciodata nu trebuie sa o subestimezi", a spus McLeish.
Site-ul oficial al gruparii norvegiene noteaza ca, dupa 1-1 in tur, Steaua este nevoita sa atace pentru a inscrie. "Rosenborg trebuie sa evite primirea unui gol rapid, cunoscute fiind abilitatile jucatorilor norvegieni de a distruge constructia adversarului", scrie sursa citata. (MIG)
A r h i v a
  Zicu: "Eu am pierdut meciul!"    
  Dinamo a intrat la apa    1 comentariu
  Autogol pentru Mutica    
  Poloistii romani in elita europeana    
  Timisoara anchetata pentru rasism    1 comentariu
  DIVIZIA A - ETAPA A 3-A    
  Intoarcerea Marocanului ratacitor    
  Placa lui Stoica: "Nu suntem doriti in grupe!"    
  Steaua bate la usa bogatilor    
  Dorinel Munteanu: "Mergem sa castigam!"    
 Top afisari / comentarii 
 Paradisul scutirilor medicale (2164 afisari)
 Falsificatorii (1256 afisari)
 Sultanul din Brunei si-a mai luat o nevasta (151 afisari)
 Un 23 august ca oricare altul... (116 afisari)
 Francois Villon tradus de Romulus Vulpescu (112 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00643 sec.