Ziua Logo
  Nr. 3394 de sambata, 6 august 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Dragomir si Gigi Becali s-au porcait la OTV
-- Cei doi s-au jignit reciproc si s-au acuzat de fapte penale * Pana la urma, dupa ce s-au facut inca o data de ras, au promis ca se impaca
Dumitru Dragomir, presedintele LPF, si Gigi Becali, patronul FC Steaua, au facut circ joi seara, in emisiunea "Dan Diaconescu Direct" de la OTV, demonstrand inca o data, daca mai era nevoie, mizeria in care se zbate fotbalul romanesc. Cei doi s-au jignit dur, s-au acuzat reciprpc de fapte penale, insa au sfarsit, printr-o promisiune de impacare, final tipic pentru toate scandalurile de acest gen. Totul a pornit de la afirmatiile lui Gigi Becali, invitat in studio de moderatorul Dan Diaconescu, care l-a acuzat pe Dragomir ca are anumite interese financiare in ceea ce priveste disputa drepturilor de televizare. La nici doua saptamani de cand toate cluburile au votat, in unanimitate, ca actualul contract cu Telesport sa ramana in vigoare pana la final (n.r. - pana in vara anului 2007), Gigi Becali a iesit inca o data la atac. Patronul din Ghencea s-a exprimat in stilu-i clasic: "Dragomir este un hot, care vrea sa-mi fure mie averea. Adica, el vinde mobila mea, dar nu accepta sa fiu si eu de fata". Gigi Becali a continuat, afirmand ca "Dragomir are 70% din actiunile firmei lui Horatiu Nicolae, cel caruia i-a vandut drepturile de televiziune pana in 2007!". A fost momentul in care Dragomir, desi aflat in concediu, a intervenit telefonic in emisiune. De aici incolo a inceput intre cei doi "oameni de fotbal" o cearta violenta, pigmentata cu injurii, acuze si expresii de cartier.
Becali: "Esti un hot!", Dragomir: "Esti un diavol!"
"Esti un nenorocit de om! Toata viata ta n-ai facut nimic, decat ai furat si ai praduit. Ai ajuns tu, ma, oligofrenule, ma analfabetule, sa ma faci hot pe mine? Pai, eu te-am ajutat enorm, eu te-am facut sa ajungi presedinte la Steaua. Iar tu esti un diavol, asta esti!", a izbuncnit Dragomir spre stupefactia lui Gigi Becali. Presedintele LPF a intetit atacul aducandu-i patronului stelist mai multe acuze cu iz penal. "Eu stiu cum ai luat Steaua. Ai furat-o de la Paunesti (n.r. - Viorel si George Constantin Paunescu, fosti conducatori ai clubului din Ghencea inainte de transformarea in societate pe actiuni). Le-ai dat bani cu imprumut, apoi i-ai santajat sa-ti cedeze contractele jucatorilor! Asta ai facut. Esti un trisor, te-am prins o data si la carti cum trisai! Ai furat terenurile de pe care scoti acum o avere fara sa fi muncit un minut in viata ta. Asa vrei sa faci acum cu pamantul lui Popoviciu, vrei sa-l iei tu! Ba, eu daca spun acum tot ce stiu despre tine ajungi direct la puscarie! Asculta la mine, am acte, am documente, am martori, tot ce vrei, pe ce ai furat, iar acum dai bani la biserici ca sa te ierte Dumnezeu" a spus Dragomir. Seful ligii a respins apoi acuzatiile lui Gigi Becali. "N-am nici un procent la vreo firma a lui Nicolau. Ma jur pe ce-am mai scump pe lumea asta. Ma jur pe sufletul si pe mormantul tatalui meu!". Gigi Becali a incercat o replica. "Da, ma, Mitica, tu esti corect, dar cu Neaga stii bine ce ai facut", a spus patronul stelist, referindu-se la scandalul de dopaj in urma caruia fotbalistul adus de la FC Arges la Steaua a scapat nepedepsit. "Tot pe tine te-am ajutat, ca l-ai luat cu 200.000 de dolari si l-ai vandut cu un milion. Dar tu nu intelegi nimic, pentru ca n-ai nici minte multa. Tu vorbesti, ma, care n-ai citit o carte in viata ta?", a raspuns Dragomir. "Bine ca citesti tu, Mitica", a venit replica lui Gigi Becali. Dupa ce moderatorul i-a amintit, totusi, ca a lecturat "Manualul razboinicului luminii", de Paulo Coelho, patronul stelist a precizat inocent: "Ei, de-astea mici, asa, usoare, mai citesc si eu!".
Pace mediata de Gheara
Disputa dintre cei doi a continuat in acelasi stil. "Toata viata ta ai facut nenorociri. Ai fost prieten cu mine, dar acum ai ajuns un diavol. Faci rau la toata lumea. Din cauza ta sunt fratii Camataru acum la puscarie. Le-ai facut rau, la fel cu i-ai facut si lui Nicu Gheara. Mi-ai spus si ca vrei sa-l distrugi pe Giovanni", a spus Dragomir. Aproape imediat, a intrat in legatura telefonica si Gheara, presedinte al Asociatiei Fotbalistilor Romani. "Vreau sa spun ca este urat ceea ce se intampla. Este o rusine cum doi oameni care se pretind respectabili arunca astfel de jigniri. Eu vreau sa precizez doar ca Gigi Becali nu mi-a facut nici un rau, in primul rand ca este machidon de-al meu si am incredere in el, apoi ca nici n-ar putea asa ceva. Sigur, el are gura spurcata, vorbeste multe, dar nu cred ca a incercat sa-mi faca rau", a spus Gheara, care a avut o replica si pentru Dragomir: "Mitica, tu te-ai luat de mine prin 1986, apoi am vorbit si ne-am impacat. Tu sa-ti vezi de treaba ta, nu ma deranja pentru ca eu nu te deranjez. Tu vii dintr-un sistem in care te-ai descurcat, dar care mie nu-mi place. Stii bine cum veneai la mine sa-mi spui ca mi se pregateste nu stiu ce. Ai venit de cateva ori, pana ti-am spus sa ma lasi in pace". Gheara a tinut apoi sa-i impace pe cei doi. "Eu zic sa terminati si sa ajungeti la o intelegere. Fiecare sa-si vada de treaba lui si sa lase orgoliile", a spus Gheara. A fost momentul in care Dragomir si Gigi Becali si-au dat seama ca s-au facut din nou de ras. "Gigi, draga, ai spus numai prostii in seara asta si m-ai facut si pe mine sa spun. Dar eu tin la tine si ne vom impaca", a spus Dragomir. "Da, Mitica, noi ne-am mai jignit si altadata, apoi ne-am impacat, nu? Hai, sanatate si lasa-ma sa ascult mesajele de la telespectatori", a incheiat Gigi Becali. (MIG)
 Afisari: 127  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 4 Afiseaza toate comentariile  
S-au porcelit, nu s-au porcait   de Atamild
Halal tara, halal "oameni de afaceri", halal justitie...   de canaris
La asa "responsabili", asa fotbal.   de spaiu'
Din pacate,   de Murgu
A r h i v a
  Intelegere pentru stadionul din Ghencea    1 comentariu
  Giovanni nu vrea generali in "Groapa"    
  Super-bugetul lui Dinamo a intrat la apa    1 comentariu
  Farmecul vietii sub Copos    
  Bistrita a batut cu 2-0 la Petrosani    
  DIVIZIA A - ETAPA 1    
  Marius Niculae: "Voi juca in Serie A"    
  Braaten si Russel pot fi tinte ale rasismului in Ghencea    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Dragomir si Gigi Becali s-au porcait la OTV (127 afisari)
 Hiroshima prima bomba a erei atomice (115 afisari)
 Discriminarea Blaga-Schengen (87 afisari)
 vedi Petrila e poi Mori! (81 afisari)
 Marea-i neagra la Costinesti (52 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00933 sec.