Ziua Logo
  Nr. 3394 de sambata, 6 august 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Mazare isi pune Politia in cap
-- Primarul Constantei nu respecta o decizie a Politiei Romane care spune ca masinile parcate neregulamentar nu mai pot fi blocate * Chestorul Dan Fatuloiu declara ca blocarea rotilor este ilegala * Turistii din Mamaia sunt amendati si de Politie si de Primarie
Primarul Radu Mazare
Primarul Constantei, Radu Mazare, a starnit o noua controversa, nerespectand o decizie a Politiei Romane privind blocarea masinilor parcate neregulamentar. Masura spune ca blocarea rotilor autoturismelor este ilegala si ii impiedica pe politisti sa participe la astfel de actiuni. Timp de cateva luni, Radu Mazare a respectat hotararea, desi spune ca pierde o importanta resursa la bugetul Primariei. Dar, o data cu debutul sezonului pe Litoral, masura se aplica din nou.
In urma cu o saptamana, Radu Mazare a cerut Ministerului de Interne sa renunte la dispozitia data in primavara. In sprijinul solicitarii sale, primarul Constantei a prezentat mai multe adrese de la Directia de Sanatate, de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Regia Judeteana de Apa si de la Salubrizare, in care directorii acestor regii se plang ca echipele de interventie nu pot actiona in statiunea Mamaia pentru ca aleile de acces sunt blocate de masini.
Amendati de doua ori
Seful Politiei Romane, chestorul Dan Fatuloiu, a declarat, citat de Rador, ca blocarea rotilor este ilegala, iar Primariile pot, eventual, sa ridice si sa transporte masinile in locuri special amenajate. Potrivit chestorului Dan Fatuloiu, politistii de la circulatie aplica de mult in statiunea Mamaia amenzi pentru parcarea neregulamentara conform Codului Rutier. Dar, in ciuda acestui fapt, Primaria Constanta a reinceput actiunea de blocare a rotilor. Oamenii Primariei i-au urmarit pe politisti si, acolo unde au vazut amenzi pe parbrize, au blocat si rotile. Asa ca turistii sunt pedepsiti in prezent de doua ori: o data cu 350.000 de lei de Politie si apoi de Primarie cu 550.000 de lei. Politia spune ca amendeaza conform legii, iar Primaria ca sanctioneaza conform unei Hotarari a Consiliului Local Municipal Constanta. (B.C.G.)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
E timpul sa schimbati primarul.. Arata a hotz de buzunare.. Bucurestiul a avut o pacoste ca el prin anii '90 .. ca inca   de Omul cu Picioare foarte Paroase
A r h i v a
  Si Botos trebuia demis    1 comentariu
  Mihai Stanisoara: "Romania s-a expus unor noi riscuri"    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Dragomir si Gigi Becali s-au porcait la OTV (127 afisari)
 Hiroshima prima bomba a erei atomice (115 afisari)
 Discriminarea Blaga-Schengen (87 afisari)
 vedi Petrila e poi Mori! (81 afisari)
 Marea-i neagra la Costinesti (52 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00809 sec.