Ziua Logo
  Nr. 3390 de marti, 2 august 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Recomandari tv
-- Camarazi in razboiul strazii la ProCinema
De la ora 20.00, Prima TV difuzeaza filmul "Detectiv particular", in regia lui Daniel Pyne. Din distributie fac parte Miguel Ferrer, John Livingston, Mos Def, John Slattery si Allison Dean.
Productia debuteaza cu un prolog filmat in alb-negru, in care doi absolventi ai scolii de film NYU, Wilton Crawley (Mos Def) si A.J. Edison (John Livingston), plictisesc publicul prezent la un festival de film cu un documentar realizat de ei, pe tema surselor de apa potabila din cadrul facultatii. Realizand ca au nevoie de un subiect mai puternic pentru urmatorul documentar, cei doi se orienteaza catre detectivii particulari Joe Boone (Miguel Ferrer) si Murphy (John Slattery) din Los Angeles. Pe masura ce filmarile avanseaza, cei doi documentaristi devin intrigati si interesati de un caz ramas nerezolvat, pentru care incep chiar sa caute solutii.
De la ora 17.00, HBO difuzeaza filmul "Simone", in regia lui Andrew Niccol. Din distributie fac parte Al Pacino, Catherine Keener, Winona Ryder, Rachel Roberts si Jay Mohr.
Hollywood, tinutul iluziei. Aceste cuvinte n-au sunat niciodata mai adevarat acum, cand Simone e un star. Ea e fantezia absoluta a oricarui regizor. Spre deosebire de colegele sale din carne si oase, nu imbatraneste, nu se ingrasa. Nu are un agent, manager, anturaj sau guru religios. Nu cere un trailer mai mare sau un avion particular. Isi face singura cascadoriile. Nu are nici o problema cu nuditatea - hainele sunt doar o optiune. E programata sa iubeasca orice scenariu care i se ofera. Nu e interesata de bani. Singura putere la care tanjeste e cea care vine din priza.
De la orele 22.00, ProCinema va difuza prima parte a filmului "Camarazi in razboiul strazii", in regia lui Mick Garris (foto). Din distributie fac parte Chris Noth, Edward James Olmos, Lolita Davidovich, Charles Durning si Sonia Braga. Adaptare a romanului cu acelasi nume ale lui Steve Martini, filmul prezinta povestea judecatorului Armando Acosta (Edward James Olmos), un profesionist de prima clasa care ii priveste si pe politisti si pe infractori cu acelasi dispret. In timp ce investigheaza un caz de coruptie in cadrul politiei, Acosta este vazut in compania unei prostituate. La cateva zile, femeia este gasita moarta, iar el devine principalul suspect, prilej bun pentru toti cei care-l urau sa-si plateasca politele. Astfel, judecatorul se vede nevoit sa-si puna atat cariera, cat si viata personala in mainile avocatului Paul Madiani (Chris Noth), unul dintre cei mai buni avocati. Desi are incredere in profesionalismul acestuia, Acosta nu il poate suferi. Aproape de fiecare data cand judecatorul se intalnea cu Madiani in sala de judecata ajungea sa se certe cu el si chiar sa-l ameninte cu inchisoarea pentru sfidare. Pe parcursul procesului, Acosta si Madiani descopera cu uimire ca, desi au o viziune total diferita a modului in care ar trebui sa functioneze sistemul justitiei, ei seamana mai mult decat ar fi dispusi sa recunoasca.
A r h i v a
  Noi dezvaluiri despre accidentul printesei Diana    3 comentarii
  Cea de a zecea planeta a sistemului solar a fost botezata    1 comentariu
  Dracula, marginalizat la festivalul de la Sighisoara    
  Sean Connery suparat pe "idiotii" din cinematografie    1 comentariu
  A doua iesire in spatiu a doi astronauti de pe Discovery    
  Trupa Apocalyptica va reveni in Romania    
  Dusul zilnic si vizitele, printre motivele de reclamatie ale vecinului de bloc    1 comentariu
  meteo    
 Top afisari / comentarii 
 Poezia anchetata la Petrila (211 afisari)
 Epopeea frustratilor (148 afisari)
 Montesquieu, Tocqueville, Aron (77 afisari)
 Razbunare de prefect (44 afisari)
 Efectul TVA (29 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00794 sec.