Ziua Logo
  Nr. 3380 de joi, 21 iulie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Tort cu marijuana
Trei tinere spaniole au fost internate, prezentand simptome de intoxicatie, dupa ce au consumat, cu ocazia zilei de nastere a sefului lor, tort "asezonat cu marijuana", transmite pagina electronica a agentiei Europa Press, citata de Mediafax.
Un comunicat remis de politie agentiei Europa Press precizeaza ca, in urma cu doar cateva zile, o patrula de politie a gasit pe strada trei tinere care au solicitat ajutor, afirmand ca se simt rau dupa ce au mancat tort la ziua de nastere a unui coleg.
Tinerele au fost transportate la spital, unde au primit ingrijiri medicale, fiind diagnosticate cu intoxicatie grava ca urmare a ingerarii unei cantitati mari de canabis. Femeile, angajate ale unei societati care comercializa ulei, participasera la o petrecere care a avut loc la locuinta administratorului firmei. Proprietarul le-a invitat sa guste o prajitura "care se pare ca era asezonata cu multa marijuana", precizeaza politia. Dupa ce au mancat, tinerele au inceput sa se simta rau.
Politia l-a arestat pe propritarul vilei, Enrique F.P., in varsta de 30 de ani, si pe una dintre angajatele personalului administrativ, Luz G.M., o columbiana de 39 de ani despre care se presupune ca ar fi fost cea care "a condimentat prajitura". (D.M.)
A r h i v a
  Fiica secreta a lui Chirac iese la lumina    5 comentarii
  Topul celor mai importante personalitati    2 comentarii
  Colin Farell are probleme cu fosta iubita    
  Mia Farrow a depus marturie pentru Polanski    1 comentariu
  Recomandari tv    
  Meteo    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Moldova fara tren (101 afisari)
 Topul celor mai importante personalitati (77 afisari)
 America yankeilor nostri (65 afisari)
 Tehnicile domnului Michael Shafir (62 afisari)
 Drepturile copiilor, ignorate de instante (54 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00701 sec.