Ziua Logo
  Nr. 3371 de luni, 11 iulie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
"Stranierii" de vara
Lucescu a luat Supercupa Ucrainei
-- Sahtior a trecut la penalty-uri de Dinamo Kiev
UCRAINA, supercupa (un singur meci) * Sahtior Donetk, echipa antrenata de MIRCEA LUCESCU (foto), a castigat Supercupa Ucrainei dupa ce a invins cu 5-4, dupa executarea loviturilor de departajare, pe Dinamo Kiev. La finalul celor 90 de minute, scorul a fost egal, 1-1. Sahtior a deschis scorul in minutul 5, prin Elano, iar Dinamo a restabilit egalitatea prin Belkevici, in minutul 32. La loviturile de departajare, pentru Sahtior, campioana Ucrainei, au inscris Jadson, Rat, Timosciuk si Stoican (a ratat Srna), in timp ce pentru Dinamo, castigatoarea Cupei, au marcat Aliev, Gavrancici si Gusev (au ratat Sablic si Satkih). Lucescu a inceput meciul cu un singur roman titular, RAZVAN RAT (integralist). CIPRIAN MARICA a fost introdus pe teren in minutul 69, in locul lui Vorobei, iar FLAVIUS STOICAN a intrat in minutul 79, in locul lui Duljaj. DANIEL FLOREA nu a fost convocat, in timp ce COSMIN BARCAUAN a fost suspendat. La Dinamo Kiev nu a evoluat nici unul dintre cei trei jucatori romani legitimati, FLORIN CERNAT, TIBERIU GHIOANE si CRISTIAN IRIMIA.
RUSIA, Premier Liga, etapa a 15-a * CRISTIAN TUDOR a fost eliminat in minutul 87 al partidei pe care echipa sa, Alania Vladikavkaz, a terminat-o la egalitate, scor 0-0 pe teren propriu, cu TSKA Moscova. Tudor, care a fost introdus pe teren in minutul 61, in locul lui Gogniev, a primit un cartonas galben in minutul 80, iar in minutul 87 pe cel de-al doilea, fiind automat eliminat. Coechipierul sau, IULIAN TAMES, nu a fost folosit * ERIK LINCAR a fost integralist in meciul pe care echipa sa, Amkar Perm, l-a terminat la egalitate, scor 0-0, pe teren propriu, cu Torpedo Moscova, echipa de la care a lipsit CRISTIAN DANCIA
l POMPILIU STOICA a jucat doar prima repriza a partidei pierdute de echipa sa, FC Moscova, cu scorul de 0-1, pe teren propriu, in fata lui Saturn Ramenskoe. Stoica a fost schimbat la pauza de Goravski * Spartak Moscova, cu ADRIAN IENCSI si FLORIN SOAVA pe banca de rezerve, a pierdut pe teren propriu, scor 1-2 cu Lokomotiv Moscova.
CHINA, Super League, etapa a 13-a * Shandong Luneng, echipa la care este legitimat IONEL DANCIULESCU, a remizat in deplasare, scor 2-2 cu Liaoning FC.
CHINA, China League, etapa a 13-a * CORNELIU PAPURA a inscris un gol pentru Changchun Yatai, in partida castigata sambata, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, in fata lui Nanjing Yoyo, in etapa a 13-a a ligii secunde din campionatul Chinei. Papura a inscris in minutul 85 al partidei cel de-al treilea gol al formatiei sale, unde este coechipier cu SABIN ILIE. Papura a inscris cel de-al doilea gol al sau de la transferul la Changchun Yatai. (MIG)
A r h i v a
  Gigi Netoiu il ataca pe Victoras Iacob    
  Mihai Stoichita a demisionat de la Otelul Galati    
  Romulus Miclea ramane la Politehnica    
  Mititelu a pus ochii pe Cl. Raducanu    
  Romania a cucerit "Cupa Dunarii" la polo    
  "Olteni prin gratie divina"    3 comentarii
  Montoya sparge gheata    
  Deportivo nu mai vine la Bistrita    
  Dorinel face istorie la Cluj    1 comentariu
  UEFA: "Triumf memorabil pentru CFR"    1 comentariu
  Radu a inscris pentru Energie    
  Moratti: "Roma l-a declarat pe Chivu netransferabil"    
  Armstrong pierde tricoul galben    
  McKain: "Am venit sa castig campionatul!"    
  Sabau a ratat finala    
 Top afisari / comentarii 
 Liberalii Fenechiu si Vlasov - ventuze de fonduri europene (78 afisari)
 Reforma proprietatii demareaza cu frana trasa (74 afisari)
 Cele mai mari diamante la Muzeul Luvru (54 afisari)
 Coruptii lor si neputinta noastra (26 afisari)
 Basescu, ocupantii Romaniei si urmasii lor (25 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00820 sec.