Ziua Logo
  Nr. 3352 de sambata, 18 iunie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Dumitru Sechelariu, intre spital si arest
-- Din nou in arest
Fostul primar al Bacaului, Dumitru Sechelariu, arestat cu doua zile in urma, a fost dus de politisti ieri, in jurul orelor 14.00, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, dupa ce acesta a acuzat dureri puternice in piept. In urma primelor investigatii medicale s-a stabilit ca Sechelariu a avut, cu mai mult timp in urma, un infarct si ca are montat un stet pe artera coronara. De asemenea, el sufera de hipertensiune arteriala. Seful echipei de urgenta, medicul Andrei Georgescu, a declarat, citat de Mediafax, ca in urma cercetarilor preliminare nu s-a confirmat faptul ca ar fi vorba despre un accident acut, insa o echipa de cardiologi a efectuat mai multe investigatii suplimentare.
Sechelariu a fost supus deci unui control din partea medicilor cardiologi, care dupa ce i-au facut fostului edil doua electrocardiograme, au decis ca acesta nu a suferit un accident acut, el fiind insa un cardiac cronic ceea ce nu justifica internarea sa. In aceste conditii, fostul primar al Bacaului s-a intors, insotit de escorta, din nou in arestul Directiei Cercetari Penale, la iesirea din unitatea medicala, Dumitru Sechelariu evitand sa stea de vorba cu presa.
Dumitru Sechelariu a fost incarcerat, miercuri dupa-amiaza, in urma unei decizii luate de Curtea de Apel Bucuresti, care a dispus arestarea lui preventiva pentru 20 de zile. (G.T.)
A r h i v a
  Tragedie in Colentina    
  Un roman a fost arestat pentru terorism    
  Aranjamente PD pe spatele sinistratilor    1 comentariu
  Hakeri capturati de politisti    1 comentariu
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Axa SUA-UE si service-ul "La Base" (162 afisari)
 Oleoductul Baku-Tbilisi-Ceyhan si rivalitatea marilor puteri in Asia Centrala (159 afisari)
 Un puci ratat (125 afisari)
 Crestinii praznuiesc Rusaliile (123 afisari)
 Hakeri capturati de politisti (84 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00692 sec.