Ziua Logo
  Nr. 3290 de miercuri, 6 aprilie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
"Marele blond" ar face orice pentru echipa sa de suflet
Balaci vrea Craiova in A
-- "Universitatea trebuie sa apeleze la mijloace ortodoxe sau mai putin ortodoxe pentru a nu retrograda", a spus fosta glorie a Olteniei
Fostul international Ilie Balaci a declarat luni seara ca Universitatea Craiova ar trebui sa ramana in Divizia A prin orice mijloc, deoarece a ramas singurul club din provincie care nu a retrogradat niciodata din esalonul secund. "Universitatea ar trebui sa ramana in prima divizie prin orice mijloc, ortodox sau neortodox, deoarece este al treilea din tara dupa Steaua si Dinamo si singurul club din provincie care nu a retrogradat niciodata. Daca va scapa de retrogradare in acest an, in sezonul viitor Universitatea va renaste din propria cenusa. Dar nu ca pasarea Phoenix, ci ca o cioara olteneasca", a spus Balaci, care nu considera ca este o solutie cumpararea unui loc in Divizia A in cazul in care Universitatea va retrograda: "N-as fi de acord cu cumpararea unui loc in Divizia A, pentru ca tot retrogradare se numeste. Si, in plus, poate din Divizia B va veni cu forte mai proaspete". Balaci ii considera vinovati de situatia actuala in care se afla Universitatea pe jucatori. "Bondrea este un antrenor bun, valoros, dar el nu poate face minuni cu un asemenea lot, care nu are mai mult de trei, maxim patru fotbalisti. Si Staicu poarta o parte din vina, pentru ca nu stie sa se inconjoare de oameni care cunosc fenomenul", a adaugat Balaci.
Teama la Iasi
Marius Stan, presedintele executiv al lui "Poli" Unirea Iasi, a declarat ieri ca s-au luat masuri de protejare a jucatorilor pentru a nu fi contactati de conducatorii Universitatii Craiova inaintea meciului direct, programat vineri, la ora 16,15, in cadrul etapei a 19-a a Diviziei A. "Echipa a intrat inca de luni in cantonament, iar fotbalistilor le-au fost luate telefoanele mobile. Vrem sa fim siguri ca nu exista tentatii. Am vazut si eu in presa speculatiile facute pe seama partidei Universitatea Craiova - Sportul Studentesc. Daca acestea nu au fost adevarate, de ce nimeni din conducerea clubului craiovean nu le-a infirmat? E normal sa ma tem ca nu cumva metodele neortodoxe utilizate cu Sportul sa fie incercate si in meciul cu noi. Se pare ca s-a ajuns intr-un asemenea hal in care cei interesati vor sa ia Craiovei si dramul de onoare care i-a mai ramas! Nu stiu de ce se face atata caz in legatura cu posibila retrogradare a Craiovei. Este vreo echipa abonata la Divizia A? Nu cred!", a declarat Stan. Referitor la arbitraj, Stan a spus ca are motive intemeiate sa se teama. "Cred ca toata lumea a vazut prestatia brigazii de arbitri in meciul Universitatii cu Sportul. Au fost cel putin trei decizii in favoarea Craiovei. Sper, totusi, ca domnul Craciunescu sa gaseasca cea mai buna solutie pentru acest meci extrem de important pentru ambele echipe", a afirmat presedintele clubului iesean. (MIG)
A r h i v a
  Lucian Bute revine in tara    
  Badescu: "Avem cea mai buna echipa!"    
  Karpov a ratacit un cal alb    1 comentariu
  Deltacons se distanteaza    
  Augustus Constantin pus la zid    
  Derby-urile date strainilor    
  Nanu il acuza pe Al. Tudor    
  Multescu dat afara de la Jiul    
  Interzis la promovare    
  Casoni demis de la nationala Armeniei    
  DIVIZIA A - ETAPA A 16-A (RESTANTA)    
  Un pacatos practicant    
 Top afisari / comentarii 
 S. Damian: Aripile lui Icar (96 afisari)
 Ce fel de crestini suntem? (64 afisari)
 Romanii il plang pe Papa in Piata Sfantul Petru (59 afisari)
 Noi reglementari pentru asociatii si fundatii (44 afisari)
 Stiri pe scurt (43 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00838 sec.