Ziua Logo
  Nr. 3290 de miercuri, 6 aprilie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Ultimii mohicani ai lumii interlope si-au declarat razboi
Politia Capitalei investigheaza activitatea infractionala a unei grupari specializate in crima organizata, compusa din mai multi membri ai lumii interlope, considerati ramasitele mafiei tiganesti, dupa ce acestia au provocat un scandal in cazinoul "Prosper" din Capitala.
Potrivit Biroului de Presa al Politiei Capitalei, luni, in jurul orelor 23.00, Barbu Alexandru s-a deplasat la cazinoul "Prosper" pentru a juca. In urma unor informatii din interiorul localului, dupa doar cateva momente, un grup de patru indivizi format din Aurel al lu' Karan, Marin Dorel, Ion Mitrache, zis "Caleea" si de o a patra persoana identificata doar dupa porecla, "Denom", au descins in incinta cazinoului. Cei patru, asteptati prin imprejurimi de alti complici, au reusit sa penetreze sistemul de securitate al localului. Caleea, "capul" operatiunii, a inceput sa il ameninte si sa-l santajeze pe Barbu Alexandru, caruia i-a cerut 150.000S, ca urmare a unei afaceri neincheiate. Conform oficialilor cazinoului, cei patru "mohicani" au solicitat si taxa de protectie, amenintand ca in caz contrar vor aplica forta. Pentru ca mesajul acestora sa para veridic, Caleea l-a luat la bataie pe Alexandru Barbu. Fortele de ordine ale cazinoului au intervenit imediat si in cele din urma batausii au fost obligati sa paraseasca localul, nu inainte de a ameninta ca se vor intoarce. Victimei i s-au acordat ingrijiri medicale, dar a refuzat internarea.
Cei patru atacatori sunt cercetati in prezent pentru savarsirea infractiunii de lovire si alte violente, dar investigatiile ulterioare vor fi extinse si cu privire la infractiunile de santaj si asociere in vederea comiterii de infractiuni. (V.R.)
A r h i v a
  Nicolae Vacaroiu invins in instanta de CPC    1 comentariu
  Audieri in cazul Potoroc    
  Justitia joaca alba-neagra in cazul MFA Mizil    
  Dosarul Ceausescu la Judecatoria Sectorului 5    3 comentarii
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 S. Damian: Aripile lui Icar (96 afisari)
 Ce fel de crestini suntem? (64 afisari)
 Romanii il plang pe Papa in Piata Sfantul Petru (59 afisari)
 Noi reglementari pentru asociatii si fundatii (44 afisari)
 Stiri pe scurt (43 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02065 sec.