Ziua Logo
  Nr. 3272 de miercuri, 16 martie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Antidrog
Captura de hasis la Vama Albita
Aproape cinci kilograme de hasis a fost descoperit la Vama Albita, intr-un microbuz care venea din Spania, urmand sa ajunga in Republica Moldova, drogurile fiind ambalate in pachete mai mici, asezate intr-o sacosa care continea dulciuri.
Igor Tricolici (27 de ani) face de doua ori pe luna traseul Spania-Republica Moldova cu un microbuz, ducand pachete de la moldovenii din Spania, transmite Mediafax. La controlul masinii, vamesii au descoperit 19 pachete a 250 de grame, care contineau o substanta maronie si care erau asezate intr-o geanta mare care continea bomboane si alte dulciuri. "Pe sensul de iesire din tara, la Biroul Vamal Albita, cu ocazia unui control de pe ruta Spania - Moldova, a fost gasita, sub scaunul soferului, o sacosa cu o substanta maronie. Avem confirmarea ca este vorba de cinci kilograme de hasis, trimis din Spania spre Republica Moldova. Soferul a spus ca nu stie cum a ajuns aceasta marfa in masina", a declarat Eugen Butur, directorul Directiei Regional Vamale Iasi.
Marfa a fost confiscata, iar soferul microbuzului, care sustine in continuare ca nu stia ca pachetele contineau droguri, este cercetat de politistii de frontiera. Potrivit vamesilor, aceasta este cea mai mare captura de droguri din acest an.
A r h i v a
  Voluntari antidrog in liceele Capitalei    
  Traficant polonez capturat in Maramures    
  Progrese importante in combaterea traficului de droguri    
  Slovacii la ANA    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Stiri pe scurt (203 afisari)
 Fratia lupilor (198 afisari)
 Primaria si Prefectura Bucuresti au fost depesedizate (120 afisari)
 Imperiul de carton al "Clanului Nicoara" (II) (109 afisari)
 Spalatoria "Europa" (39 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00677 sec.