< Imprimare >      ZIUA - SOCIAL - vineri, 19 decembrie 2008

Reparatii capitale

Primaria Capitalei asteapta ofertanti pentru a acorda un contract de lucrari de reabilitare a sistemului rutier pe Bulevardele Aviatorilor si Constantin Prezan si in Piata Aviatorilor, oferind castigatorului 116 milioane de lei, informeaza Mediafax.

Conform unui anunt de licitatie, banii ar urma sa acopere costurile lucrarilor de drumuri, "care includ partea carosabila si trotuarele, spatii verzi, inclusiv elaborarea proiectului tehnic si a detaliilor de executie aferente". Valoarea estimata fara TVA a lucrarilor este, conform anuntului, de 116 milioane de lei.

Contractul va fi atribuit prin licitatie deschisa. Criteriile de atribuire sunt, in ordine, pretul, contand 55%, planul calitatii - 20%, durata de executie, cu o pondere de 20% si durata de proiectare, contand in proportie de 5%. Ofertele complete trebuie trimise pana in 9 februarie 2009, urmand sa fie deschise in aceeasi zi.

Investitiile sunt completate de lucrarile de reabilitare ale Pasajului Lujerului din Capitala, pentru care primaria a alocat 60 milioane de lei. Prin aceste lucrari, pasajul bucurestean va avea parte de reabilitarea structurii, de reparatii la statiile de ventilatie si pompare, de arhitectura si de sistemul de canalizare.

Termenul limita de depunere a ofertelor este tot 9 februarie 2009. Contractul va fi atribuit prin licitatie deschisa, pe criteriul principal al pretului. (M.S.)

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=247087&data=2008-12-19