< Imprimare >      ZIUA - MAGAZIN - sambata, 7 iunie 2008

METEO

Vreme instabila

Bucuresti

Cerul va fi temporar noros si vor fi conditii de ploaie de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 25 de grade, iar cea minima va fi de 13 - 14 grade.

In tara

Vremea va fi in general instabila. Cerul va prezenta innorari mai accentuate in jumatatea de sud-vest a tarii si in zona de munte, unde local vor fi averse. Izolat vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa vor mai depasi 20-25 l/mp, mai ales la munte si in Lunca Dunarii. Maximele vor fi cuprinse intre 20 si 26 de grade, iar cele minime intre 6 si 16 grade.

La munte

Sambata, vremea va fi in general instabila. Cerul va prezenta innorari accentuate si local vor fi averse. Cantitatile de apa vor depasi 20-25 l/mp, mai ales in Carpatii Occidentali si vestul Carpatilor Meridionali. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Duminica, cerul va prezenta innorari accentuate in cursul zilei, cand local, mai ales in Carpatii Occidentali si in Carpatii Meridionali vor fi averse. Vantul va sufla slab pana la moderat.

La mare

Sambata, cerul va fi temporar noros si izolat vor fi averse. Temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse intre 20 si 22 de grade si minime intre 14 si 16 grade. Temperatura apei marii va fi de 16-18 grade.

Duminica, cerul va fi temporar noros ziua, favorabil trecator ploii slabe de scurta durata. Temperatura aerului va avea valori maxime de 20 si 22 de grade si minime intre 14 si 16 grade. Temperatura apei marii va fi de 16-18 grade.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=238408&data=2008-06-07