< Imprimare >      ZIUA - CULTURA - joi, 20 decembrie 2007

De pe ecran, pe scena

Pe scena Salii Polivalente din Bucuresti, in aceasta seara, de la ora 20.00, Modu Production prezinta spectacolul "Bollywood-The Show", o productie opulenta, in care dansatorii, muzicienii si actorii refac atmosfera filmelor indiene.

Intr-un love-story tipic filmelor indiene, spectacolul imbina deopotriva elementele traditionale cu moderna si glorioasa lume a cinematografiei bollywoodiene. Luminile sunt create de Liz Berry, care se ocupa de acest capitol si la concertele lui Robbie Williams.

Povestea incepe in India, in deserturile Rajasthan, la templul Shiva. Dinastia familiei Merchant este responsabila cu mentinerea traditiei antice a dansului Kathak, dansul zeilor. Shantilal Merchant este ultimul guru al dinastiei, iar aceasta traditie este pe cale de disparitie... "Bollywood - The Show" a fost pus in scena, pentru prima data, la Bombay. Scenariul show-ului este inspirat din viata reala a familiei Merchant, una dintre cele mai renumite dinastii din lumea cinematografiei indiene. (D.C.)

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=230958&data=2007-12-20