< Imprimare >      ZIUA - MAGAZIN - sambata, 3 noiembrie 2007

Camelia Sucu nu isi numara banii pentru ca are multi

Si-a castigat identitatea de "femeia cu cele mai multe lichiditati din Romania", in data de 12 aprilie, cand in contul sau au intrat 37,5 milioane de euro, relateaza revista Target in noul sau numar.

"Imi place sa simt banii ca instrument de investitie, nu ca un cont din care sa rezulte doar dobanda" , declara pentru Target, Camelia Sucu. Averea si-o estimeaza la 60 de milioane de euro, aceasta suma incluzand lichiditatile, valoarea grupului Class si a celorlalte investitii. "Consider ca am acum bani incat sa ajung sa ma plictisesc daca ma apuc sa-i numar. Insa fiind femeie de afaceri, n-are cum sa nu-mi placa jocul in sine si nu are cum sa nu-mi placa sa castig", povesteste

Camelia Sucu. Desi are o situatie materiala demna de invidiat, Camelia Sucu nu a renuntat sa se uite pe etichetele cu preturi. Ii place sa cheltuiasca, dar nu sa iroseasca. De exemplu, inainte de a-si cumpara o rochie compara preturile. Cu toate acestea, nu probeaza hainele decat atunci cand acestea costa de la cateva mii de euro in sus. Camelia Sucu are o colectie de 12 ceasuri pe care le-a strans incepand cu 1995 si pe care le tine in seif la banca, cel mai scump dintre ele fiind un Cartier cu briliante de aproximativ 28.000 de euro.

Din noul numar al revistei TARGET mai aflam ca, deocamdata, Camelia Sucu sta cu chirie in Dorobanti, pentru ca prioritar a fost sa achizitioneze o casa in care sa amenajeze birourile Class, si nu o resedinta pentru ea. Intre timp, biroul ei a devenit masina, pentru ca cea mai mare parte din timp si-o petrece in acest spatiu.

Camelia CIOBANU

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=228848&data=2007-11-03