< Imprimare >      ZIUA - MAGAZIN - sambata, 20 octombrie 2007

Amy Winehouse, arestata in Norvegia

Amy Winehouse, turbulenta diva a scenei de pop-jazz britanice, a fost arestata in Norvegia pentru detinere si consum de marijuana, potrivit politiei norvegiene.

"Winehouse a petrecut cateva ore in inchisoare, de joi seara pana vineri dimineata, a primit o amenda si a fost eliberata", a declarat Lars Lothe, jurist in cadrul Politiei din Bergen, vestul Norvegiei, unde artista urma sa sustina ieri un concert. Amy Winehouse a fost arestata impreuna cu alte doua persoane intr-o camera de hotel, dupa ce s-a gasit asupra sa o cantitate de sapte grame de marijuana, a precizat juristul, care a adaugat ca politia a actionat "in urma unor informatii primite de la surse de incredere". Cantareata in varsta de 24 de ani a primit o amenda de 500 de euro. "In ceea ce ne priveste, afacerea este clasata", a mai spus Lars Lothe.

Amy Winehouse este o obisnuita a curelor de dezintoxicare, potrivit tabloidelor britanice care au scris multe articole despre dependenta de droguri si alcool a cantaretei. Winehouse, originara din nordul Londrei, are deja la activ doua albume si a primit titlul de "cantareata britanica a anului 2007". (D.M.V.)

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=228222&data=2007-10-20