< Imprimare >      ZIUA - MAGAZIN - sambata, 25 august 2007

METEO

Cod galben

Bucuresti

Vremea se va mentine calduroasa, caniculara la amiaza, cand maxima termica va fi de 37-38 de grade. Cerul va fi variabil si vor fi conditii de averse si descarcari electrice. Minimele vor fi in jur de 21 de grade.

In tara

Temperatura va scadea in vestul, centrul si nordul tarii, in timp ce vremea se va mentine caniculara dupa-amiaza in jumatatea de sud a tarii. Maximele vor fi cuprinse intre 28 si 38 de grade. Treptat vor fi innorari, intensificari ale vantului, descarcari electrice si averse in partea de vest. Minimele se vor situa intre 14 si 24 de grade.

La munte

Sambata

Vremea va deveni treptat instabila. Innorarile se vor accentua incepand cu masivele din nordul si nord-vestul tarii si vor fi intensificari ale vantului si averse. Cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp.. Temperatura aerului va marca o scadere fata de intervalul precedent.

Duminica

Vremea va fi in general instabila si se va raci. Cerul va prezenta innorari si se vor semnala averse, descarcari electrice, cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp, Temperatura aerului va marca o scadere fata de intervalul precedent.

La mare

Sambata

Vremea va fi calduroasa. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 31 si 33 de grade, iar cele minime intre 22 si 24 de grade. Temperatura apei marii va fi in jur de 25 de grade.

Duminica

Vremea va deveni instabila. Cerul se va innora treptat si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului. Maximele vor fi cuprinse intre 28 si 31 de grade, iar minimele se vor situa intre 20 si 22 de grade. Apa marii va fi in jur de 24 de grade.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=225724&data=2007-08-25