< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - luni, 16 iunie 2008

Amy Winehouse promite ca se lasa de droguri si vrea sa faca un copil

Cunoscuta pentru viata sa dezordonata si plina de scandalurile legate de consumul de droguri, Amy Winehouse s-a hotarat sa treaca pe drumul cel bun. Tatal acesteia a declarat ca Amy vrea sa renunte cu desavarsire la stupefiante si intentioneaza sa ii daruiasca un copil sotului sau (aflat in inchisoare), Blake Fielder-Civil. Nu pana demult, Winehouse senior il invinovatea pe ginerele sau ca a determinat-o pe Amy sa intre in lumea consumatorilor de droguri, dar, acum, vede relatia dintre acestia cu alti ochi. "Cand vine vorba de Amy, sunt foarte increzator. Cred ca va fi bine si, daca Blake va iesi din inchisoare intr-un an, isi vor intemeia o familie. Acum face progrese. Vrea copii si stie ca nu poate lua droguri pentru ca, astfel, copilul sau va deveni dependent de droguri", a declarat acesta pentru revista Closer.

"Amy intelege ca Blake s-ar putea sa stea mai mult timp in inchisoare - nu este proasta. Dar il va sustine, asa cum si el o sprijina. Blake mi-a spus ca ii pare rau ca a introdus drogurile in viata lui Amy. Daca va iesi din inchisoare si se vor reintoarce la vechile obiceiuri, vor muri", a adaugat Winehouse senior.

Insa, cu toata sustinerea pe care o afiseaza fata de fiica si ginerele sau, Winehouse nu poate trece foarte usor peste clipul care o infatiseaza pe Amy facand remarci rasiste."Filmul a fost facut intr-una din cele mai negre perioade. Blake trebuia sa o protejeze atunci pe Amy, nu sa o filmeze cand era intr-o asa stare".

R. M.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=7899&data=2008-06-16