< Imprimare >      ZIUA ONLINE - EURO 2008 - luni, 16 iunie 2008

Un site francez: Romania - Croatia, finala Campionatului European

In viziunea unui site francez, sportvox.fr, finala Campionatului European din Austria si Elvetia va fi Romania - Croatia, conform ziare.com.

Sursa citata lauda prestatia "tricolorilor" in primele doua meciuri ale acestui turneu final, scriind ca:

"Noua generatie talentata a Romaniei - Moti, Marica, Tamas, Goian, Niculae - se bazeaza pe experienta lui Chivu si a indispensabilului Mutu s...t Romania afiseaza o soliditate si o rigoare defensiva, in spatele careia portarul Lobont si-a aratat talentul in intregime in preliminarii si contra Italiei. Jocul romanilor consta in a lasa intiativa adversarului si apoi in a-l contra rapid"

Daca nationala Croatiei a obtinut deja calificarea in sferturile de finala ale Campionatului European, reprezentativa noastra va trebui sa invinga Olanda, in ultimul meci al grupelor, ca sa fie sigura de calificarea in sferturi, acolo unde poate da de nationala Spaniei, potrivit ziare.com.

Intalnirea dintre reprezentativele Romaniei si Olandei, din cadrul Grupei C a Campionatului European, va avea loc marti, de la ora 21:45, la Berna.

Inainte de ultimele doua meciuri, clasamentul Grupei C se prezinta astfel: 1. Olanda - 6 puncte, 2. Romania - 2 puncte, 3. Italia - 1 punct, 4. Franta - 1 punct.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=7896&data=2008-06-16