< Imprimare >      ZIUA ONLINE - EDITIA DE ORA 16 - joi, 12 iulie 2007

Procesul este programat in toamna

Motivele divortului dintre Maria Marinescu si Tiriac Jr.

Relatia dintre Maria Marinescu si Ion Tiriac Jr., doi tineri frumosi si mereu in atentia blitz-urilor aparatelor foto, s-a incheiat la fel de surprinzator pe cat a inceput. "Nepotrivirea si lipsa de comunicare" au fost motivele care au determinat-o pe Maria sa depuna actele de divort, la nici patru luni de la data casatoriei. Primul termen in procesul intentat la Judecatoria Sectorului 1 a fost stabilit pentru 18 septembrie.

Creatoarea de moda Maria Marinescu a cerut, intr-un dosar inregistrat la Judecatoria Sectorului 1, desfacerea casatoriei cu fiul miliardarului Ion Tiriac, invocand nepotrivirea dintre ei si lipsa de comunicare. Primul termen in dosarul de divort a fost stabilit pentru data de 18 septembrie.

In cererea depusa la dosar, Maria Marinescu solicita desfacerea casatoriei din 6 aprilie 2007 si revenirea la numele avut inaintea casatoriei.

Declaratia Mariei Marinescu

"M-am casatorit cu paratul (Ion Alexandru Tiriac - n.r.) la 6 aprilie 2007 in dorinta sincera de a-mi intemeia un camin fericit, depunand toate eforturile pentru realizarea acestei dorinte. Spre regretul ambelor parti, ulterior incheierii casatoriei, am constatat o totala nepotrivire si lipsa de comunicare intre noi, sotii, coroborate cu existenta unor programe de lucru, in cazul ambilor soti, ce nu permit desfasurarea unei vieti de familie normala. In prezent suntem despartiti in fapt, intrucat paratul are domiciliul stabilit in Europa, iar subsemnata, reclamanta, am resedinta in SUA, comunicarea dintre noi fiind afectata in mod grav, iar relatia intre noi ca si soti, intrerupta. Precizez ca din casatorie nu au rezultat copii minori. Avand in vedere motivarea de mai sus, solicit admiterea actiunii de desfacere a casatoriei cu toate consecintele legale ce decurg din aceasta".

La dosar se mai afla o declaratie prin care Maria Marinescu ii mandateaza pe avocatii sai sa o reprezinte in instanta in acest proces.

Ion Alexandru Tiriac si creatoarea de moda Maria Marinescu s-au casatorit civil la Primaria Sectorului 1 si i-au avut nasi pe Ilie si Amalia Nastase.

Pentru detalii, accesati site-ul ZIUA: ^http://www.ziua.net/news.php?id=402&data=2007-04-06^

REACTII LA CALD

Vlad Basalici, redactor ZIUA online:

"Sa iti traiesti viata in lumina reflectoarelor are riscurile ei. Ma intreb ce mai inseamna pana la urma intimitatea azi. Este o arta sa decizi cat sa ascunzi si cat sa arati presei pentru a obtine un capital de imagine".

C.S.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=673&data=2007-07-12