< Imprimare >      ZIUA ONLINE - SOCIAL - sambata, 10 mai 2008

Constructia de nave spatiale si cresterea camilelor, printre obiectivele RAEDPP Constanta

La o adica, dupa plantarea de palmieri pe malul marii, s-ar "asezona" niste camile pe litoralul romanesc. Total de neinteles este, insa, ideea cu navele spatiale. Ca sa va fie mai clar, cresterea camilelor sau constructia de nave spatiale sunt doar cateva dintre elementele din obiectivul de activitate al RAEDPP Constanta, regia care administreaza imobilele aflate in domeniul public si privat al primariei, conform ziare.com.

Municipalitatea constanteana a lansat pentru viitoarea legislatura dezbaterea privind modificarea obiectului de activitate, dupa ce, potrivit unui ordin al Institutului National de Statistica, de la 1 ianuarie a.c., toate societatile trebuie sa-si actualizeze obiectul de activitate conform CAEN.

Consilierii locali n-au mai vrut sa-si bata capul cu clasificarea ce detaliaza activitatile pana in domenii insolite, cum ar fi cresterea camilelor sau constructia de nave spatiale.

Deoarece RAEDPP ar trebui sa specifice veniturile obtinute in functie de activitatea chiriasilor, operatiunea li s-a parut edililor mult prea laborioasa pentru ultima lor sedinta de consiliu local.

La sugestia unui liberal, fost viceprimar, consilierii locali au amanat sine die discutarea proiectului de hotarare.

Z. O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=6454&data=2008-05-10