< Imprimare >      ZIUA ONLINE - POLITICA - miercuri, 23 aprilie 2008

Geoana: Nastase se califica pentru cursa prezidentiala din 2009

Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, la Galati, ca presedintele Consiliului National al partidului, Adrian Nastase, este unul dintre cei care "se califica" pentru cursa prezidentiala de anul viitor, precizand ca partidul isi va desemna "in mod democratic" candidatul la Presedintie, anunta NewsIn.

"In mod cert, Adrian Nastase este unul dintre cei care se califica pentru o astfel de perspectiva", a afirmat Geoana.

El a mai spus ca partidul pe care il conduce isi va desemna candidatul pentru alegerile prezidentiale din 2009 "in mod democratic" si ca, pana atunci, PSD se va concentra pe indeplinirea obiectivelor imediate: castigarea alegerilor locale din iunie si a celor parlamentare din toamna, precum si instaurarea unui Guvern social-democrat.

"Deocamdata, avem de castigat alegerile locale si le vom castiga, avem de castigat alegerile parlamentare si le vom castiga, avem de dat un Guvern social-democrat Romaniei si il vom da", pretinde Mircea Geoana.

Nastase a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, la Vaslui, ca este pregatit pentru o noua confruntare cu Traian Basescu intr-o eventuala desemnare a sa din partea partidului la viitoarele alegeri prezidentiale.

El a sustinut ca tot mai multi romani se gandesc la o alternativa, in conditiile in care, Romania condusa de Traian Basescu, sta in haos si scandal.

Mircea Geoana participa, miercuri, la Galati, la lansarea candidatilor social-democrati la Primaria municipiului Galati si la presedintia Consiliului Judetean.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=6001&data=2008-04-23