< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - sambata, 28 mai 2022

Mama Annei Kournikova, arestata dupa ce fiul ei de cinci ani a cazut de la etaj

Jucatoarea de tenis Anna Kournikova a ajuns din nou in atentia mass-media, de data aceasta fara voia ei. Mama sportivei, Alla, a fost arestata sub acuzatia de neglijenta, dupa ce, lasat singur acasa, fratele vitreg al Annei, in varsta de cinci ani, a cazut de la o fereastra a casei familiei. Pana la aceasta ora nu se cunoaste exact starea baiatului, titreaza digitalspy.co.uk.

Politia din Palm Beach, Florida, a arestat-o, luni, pe Alla Kournikova dupa ce autoritatile au gasit-o vinovata de neglijenta in ingrijirea unui minor. Este vorba de fiul sau, Allan, in varsta de cinci ani, pe care femeia l-a lasat singur in casa. Mama le-a explicat politistilor ca a parasit locuinta pentru doar cateva minute, timp in care avea de rezolvat niste probleme. Copilul nu a vrut sa o insoteasca, motiv pentru care l-a lasat acasa, nu inainte de a incuia usile si ferestrele. Cu toate masurile de siguranta luate de femeia in varsta de 46 de ani, baiatul a cazut de la etajul doi al locuintei. A fost gasit plin de sange, plangand, de cativa trecatori, care au si anuntat autoritatile.

Copilul a fost transportat de urgenta la spital, insa pana in prezent nu se stie cat de garve sunt ranile acestuia, mentioneaza sursa citata.

Cristina STEFAN

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=49238&data=2022-05-28