< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - sambata, 27 noiembrie 2021

Bruce Willis se teme de tehnologie

Actorul "greu de ucis" se teme de formele moderne de comunicare. Potrivit "Exposay", Bruce Willis, care anul trecut a jucat in thrillerul SF "Surrogates", despre tehnologia care acapareaza lumea, considera ca oamenii se bazeaza prea mult pe retelele sociale, ca forma de a vorbi unii cu altii.

"Ceea ce ma deranjeaza cel mai tare este pericolul care sta in faptul ca oamenii vor sa comunice informatia din ce in ce mai repede. Nu sunt un mare fan al retelelor sociale in forma electronica. Daca ramanem fara electricitate, ar trebui sa mergem imediat acasa", a declarat Willis.

In plus, actorul in varsta de 54 de ani a afirmat ca moartea lui Michael Jackson, din iunie anul trecut, a fost un exemplu fara precedent al gradului de incredere pe care oamenii il au in tehnologie, folosind-o pentru a raspandi vestea decesului starului. "Intreaga lume a stiut in patru secunde sau mai putin. Cu 10, 20 de ani in urma acest lucru ar fi fost utopic. Informatia este tot mai compacta si se raspandeste mult mai repede", a mai spus Willis, conform sursei citate.

C.G.M.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=49229&data=2021-11-27