< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - luni, 6 decembrie 2021

Madonna doreste sa ii daruiasca un copil iubitul ei, Jesus Luz

Regina muzicii pop, care are deja patru copii, a consultat un medic din dorinta de a concepe inca un copil, la varsta de 51 de ani. Se pare ca Madonna s-a hotarat sa mai devina inca o data mamica, dupa ce brazilianul Jesus, in varsta de 22 de ani, i-a spus ca a fi tata va fi "cea mai mare aventura a vietii sale", potrivit unor surse apropiate cuplului, titreaza, marti, "The Sun".

"Imi doresc nespus inca un copil", le-ar fi spus interpreta prietenilor. Madonna are deja o fiica, Lourdes, 13 ani, cu Carlos Leon, si un fiu, Rocco, in varsta de noua ani, cu fostul ei sot, regizorul Guy Ritchie. De asemenea, ea este mama adoptiva a doi orfani din Malawi, David Banda si Mercy James, amandoi in varsta de patru ani.

"Mi-a spus ca a fi mama este cea mai mare realizare din viata ei. Stie ca, la 51 de ani, nu mai poate concepe pe cale naturala. Insa ea este in forma semenea unui atlet olimpic si este pregatita sa incerce", a adaugat sursa.

Madonna si Jesus Luz sunt impreuna de aproximativ doi ani, dupa ce s-au cunoscut in timpul unei sedinte foto din Brazilia. "Jesus este foarte religios si o iubeste nespus. Ii adora copiii, dar isi doreste si el sa aiba unul. I-a spus ca isi doreste nespus sa se imbarce in aceasta aventura cu ea", a mai mentionat prietena cantaretei.

R.R.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=49205&data=2021-12-06