< Imprimare >      ZIUA ONLINE - POLITICA - sambata, 28 mai 2022

Hrebenciuc: Nu stiu cu cine votez la congres, astazi nu am partipris (VIDEO)

Liderul deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc, afirma, intr-o inregistrare difuzata de RealitateaTV de la o intalnire cu primari ai partidului, ca nu stie cu cine va vota la congres pentru functia de presedinte PSD si ca in acest moment nu are "partipris", noteaza NewsIn.

"Ce va pot spune, astazi in premiera spun, pentru conducerea partidului astazi nu am partipris. Deci astazi daca ma intrebati <<Mai Hrebenciuc, tu cu cine votezi?>>, va spun sincer: nu stiu. O sa vin vineri si sambata acasa si poate o sa fiu o idee mai destept. Cred ca dupa Consiliul National o sa fiu foarte destept pe acest subiect, pana atunci nu ma intrebati, efectiv nu stiu", spune Hrebenciuc.

Unul dintre primari spune ca are indoieli ca Adrian Nastase ar "merita" sa fie din nou presedintele PSD, iar Mircea Geoana sa ramana, sugerand ca singura solutie ar fi Victor Ponta. "Dar pe cine votam? Oare mai se merita cu domnul Nastase? Eu zic ca nu. Eu zic ca dl. Geoana, nici cu el. Ar trebui schimbati oameni. Pacat ca dl. Ponta nu candideaza. Ar fi solutia cea mai buna. Dl. Ponta presedinte, cu presedinte executiv autoritar", afirma pesedistul.

Inregistrarea nu contine informatii despre data in care a avut loc respectivul eveniment de partid, sau locul.

Si Victor Ponta a spus luni ca el nu-l va vota pe Mircea Geoana pentru un nou mandat de presedinte al PSD.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=49196&data=2022-05-28