< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - vineri, 2 iunie 2023

Denzel Washington nu si-a dorit sa fie actor

Celebrul actor Denzel Washington, care a castigat trei premii Golden Globe si doua Oscaruri pentru munca sa, a marturisit ca isi reaminteste in fiecare dimineata cat de norocos este pentru succesul avut, titreaza, duminica, "Exposay".

"Imi aduc aminte ca atunci cand am devenit un actor in New York dupa ce am crescut in Harlem si speram sa castig 300 de dolari pe saptamana. Cand am reusit asta am crezut ca sunt regele lumii. Nu mi-am dorit niciodata sa devin o stea de cinema", a explicat Denzel.

Mai mult, actorul in varsta de 55 de ani, care va aparea in curand in show-ul "Fences" pe Broadway, a marturisit ca abia asteapta sa apara alaturi de Pauletta, sotia sa, cu care este impreuna de 27 de ani. "Nu am reusit sa dorm cateva nopti gandindu-ma ca va incepe in curand. Abia astept sa joc alaturi de ea si ma bucur ca aceasta este sansa ei sa se intoarca pe scena. A renuntat la cariera pentru a ne creste copiii insa acum ca ei au crescut, Pauletta poate face ce-si doreste", a adaugat Washington.

R.R.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=49132&data=2023-06-02