< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - marti, 22 decembrie 2009

Tiger Woods a fugit cu yachtul in Bahamas, fara sotie

Rusinat de scandalul aventurilor sale sexuale, jucatorul de golf profesionist Tiger Woods a fugit in Bahamas la bordul yacht-ului sau luxos in valoare de 15 milioane de euro. Alaturi de el se afla mai multi colegi din turneu de golf, insa nu si sotia sa, Elin Nordegren, titreaza, marti, "Mail Online".

O limuzina neagra cu geamuri fumurii a fost vazuta, luni, in timp ce sosea la Portul Old Cover din nordul Palm Beach, Florida, unde se afla ambarcatiunea. Potrivit angajatilor portului, inainte ca vasul sa plece, a fost incarcat cu provizii.

Woods, in varsta de 33 de ani, nu a mai fost vazut in public de cand nu mai putin de 12 femei au declarat ca au fost amantele sale, iar el a recunoscut ca si-a inselat sotia. Se pare ca Elin, in varsta de 29 de ani, urmeaza sa isi petreaca sarbatorile de iarna in Suedia alaturi de familie, inainte sa ceara divortul.

Potrivit revistei "People", un prieten apropiat jucatorului de golf a declarat ca Woods se va intoarce dupa Craciun in Florida. "Yachtul era in port de peste o saptamana. Apoi l-au incarcat cu provizii si locul s-a umplu de garzi de corp care asteptau sosirea lui Tiger. Membrii echipajului au incercat sa ascunda numele navei, punand un cearceaf peste. Yachtul este atat de luxos, incat are o sala de fitness, jacuzzi si un bar", a declarat sursa.

R.R.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=47857&data=2009-12-22