< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - joi, 13 martie 2008

Ea e prostituata care l-a dat jos pe guvernatorul New York-ului

Dupa ce e esuat in cariera muzicala, Ashley Alexandra este, la 22 de ani, una dintre cele mai bine platite prostituate de lux

Prostituata care l-a determinat pe guvernatorul democrat al statului american New York, Eliot Spitzer, sa demisioneze este o fosta cantareata in cluburi de noapte, in varsta de 22 de ani, relateaza "New York Times" in editia electronica. El a plecat de acasa la 17 ani, dupa ce a fost abuzata sexual de tatal ei si s-a mutat in New York, unde spera sa-si faca un nume pe piata muzicala. Ashley Alexandra Dupre a ajuns insa o prostituata de lux pe nume Kirsten.

Pe pagina personala de pe MySpace.com, Ashley povesteste ca a ajuns sa cante dupa ce un muzician cu care impartea apartamentul a auzit-o fredonand sub dus. "A dat buzna peste mine in baie impreuna cu un chitarist. Asa am inceput sa cant. Apoi am mers in cateva turneuri si am inregistrat un album", isi aminteste ea. Totusi, cariera muzicala nu a nu a ajutat-o prea mult.

Tanara, care locuieste cu chirie intr-un apartament din Manhattan, a declarat ca nu vrea "sa fie considerata un monstru". Ea nu a fost pusa sub acuzatie de FBI, dar marturia ei reprezinta elementul central in cazul in care guvernatorului demisionar i se vor aduce acuzatii penale. Unele voci sustin ca Eliot Spitzer negociaza cu procurorii, in incercarea evitarii declansarii urmarii penale, legate de legaturile sale cu o organizatie vicioasa.

Supranumit "Seriful de pe Wall Street" pentru lupta impotriva prostitutiei din New York, Spitzer este acuzat ca ar fi platit peste 80.000 de dolari pentru serviciile tinerei domnisoare.

A.E.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=4492&data=2008-03-13