< Imprimare >      ZIUA ONLINE - ACTUALITATE - marti, 15 septembrie 2009

''Militia Spirituala'', agresata si scoasa cu forta din sala in care Traian Basescu isi tinea discursul

Mai multi membri ai organizatiei civice ''Militia Spirituala'' au incercat sa-si exprime nemultumirea fata de actiunile presedintelui Traian Basescu, chiar in timp ce seful statului isi tinea discursul in fata Camerelor reunite ale Parlamentului. Ei au fost insa bruscati si agresati de fortele de ordine cand incercau sa afiseze mai multe bannere de la unul dintre balcoanele salii.

Unul dintre tineri a declarat, in exclusivitate pentru ZIUA Online, ca pe bannerele lor scria: ''Nu regretam ca te-am votat. Azi esti doar un produs expirat!'', sau '' 2004. Tinerii au votat pentru DREPTATE si au castigat / 2009. Tinerii au ales ADEVARUL si au emigrat!'' si ''20 de miliarde de euro, imprumut pentru FeMeIle tale!''.

In privinta Guvernului Boc, cei din organizatie aveau pregatite afise pe care se putea citi ''Romania la Metastaza. Guvernul Boc, o tumoare ce trebuie extirpata!" sau ''Da' legea gravitatiei cand v-o asumati?''.

'Militia Spirituala'' este o grupare civica infiintata in anul 2002 de studentii Facultatii de Istorie din cadrul Universitatii Bucuresti.

Ciprian STOLERU

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=38668&data=2009-09-15