< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - marti, 15 septembrie 2009

Ea este frumoasa care i-a rapit inima lui Sean Penn, dupa despartirea de Robin Wright (FOTO)

Desi nu a trecut prea mult timp de cand s-a despartit de sotia sa, Robin Wright Penn, actorul Sean Penn a fost vazut deja in compania unei alte femei. Mai exact, starul a aparut in lume alaturi de modelul Sports Illustrated, mulatra Jessica White.

Potrivit Realitatea TV, cei doi au fost surprinsi in ipostaze extrem de tandre la o petrecere privata, gurile rele comentand ca nu s-au ferit sa isi arate afectiunea in public.

Chiar daca nu au confirmat faptul ca formeaza un cuplu, Sean, in varsta de 48 de ani, a fost vazut in Londra de doua ori, in compania tinerei sale partenere. Frumoasa Jessica White este considerata "modelul generatiei ei", la fel cum era Tyra Banks in zilele sale de glorie. Modelul, care s-a facut remarcat in videoclipurile lui Jay-Z si John Legend, a avut o relatie cu starul de la Buffalo Bills, Terrell Owens.

In luna mai a acestui an, Sean anunta ca isi retrage actele de divort, dupa ce stabilise cu Robin sa mai dea o sansa casniciei lor. Cu toate acestea, actrita a recunoscut intr-un interviu ca cei doi traiesc separat, mai noteaza sursa citata.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=38659&data=2009-09-15