< Imprimare >      ZIUA ONLINE - SPORT - luni, 14 septembrie 2009

David Beckham si-a iesit din minti: a strans de gat un adversar! (VIDEO)

Nervos ca echipa sa a cedat la un scor de tenis, 3-6, cu Dallas, David Beckham si-a strans un adversar de gat duminica. Victima se numeste Daniel Hernandez. Este pentru a doua oara in acest sezon cand englezul isi pierde cumpatul pe terenul de fotbal. Acum o luna, Becks a fost eliminat din joc dupa numai 16 minute pentru un fault brutal asupra adversarului, scrie Bild, citat de prosport.ro.

"Ar fi fost mai bine daca Beckham dadea dovada de angajament total in timpul partidei", a spus Bruce Arena, antrenorul lui LA Galaxy.

Beckham nu a primit cartonas rosu, dar este de asteptat ca o comisie de disciplina sa ia masuri drastice impotriva jucatorului englez.

Un incident similar, pana la un punct, s-a produs si in Romania. In 2007, in timpul meciului Poli Timisoara - Rapid, la o semnalizare a tusierului Dorin Mudura, Ionel Ganea a primit cartonas rosu pentru un fault la Sapunaru. Scos parca din minti, Ganea s-a repezit la arbitru, l-a apucat de gat, ba chiar l-a lovit, fiind oprit cu greu de jucatori. In cele din urma, actualul director sportiv al lui Dinamo a fost convins sa paraseasca suprafata de joc.

Comisia de Disciplina a FRF l-a suspendat atunci pe Ionel Ganea 22 de etape, pedeapsa care a fost redusa ulterior la 16 etape.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=38522&data=2009-09-14